Rulează aplicații cu drepturi de administrator în Windows

Rulează aplicații cu drepturi de administrator în Windows 10. Vom vorbi despre cum puteți rula programe sau aplicații ca administrator pe un PC sau laptop cu Windows 10 sau alte versiuni de Windows.

Rulează aplicații cu drepturi de administrator în Windows 10

Dacă sunteți utilizator Windows, este posibil să știți deja că există două conturi principale disponibile pentru Windows, unul este un cont standard și al doilea este contul de administrator. În timp ce contul de administrator are toate privilegiile de modificat sau șters, contul standard are opțiuni foarte puține.

Dar, uneori, poate doriți să rulați mai multe aplicații cu drepturi de administrator pentru a obține funcții complete, dar cu contul standard, de multe ori nu este posibil. În acest caz programul RunAsTool vine în ajutor deoarece permite utilizatorilor să ruleze aplicații și programe cu privilegii de administrator ca utilizator standard.

Rulează aplicații cu drepturi de administrator pe PC sau laptop

Programul are o interfață pentru administratorul care stabilește toate aplicațiile care pot fi rulate ca administrator de alte conturi standard. Când deschideți aplicația ca administrator, trebuie să introduceți parola de administrator și apoi să setați aplicațiile care pot fi executate ca administrator din contul obișnuit.

În interfața de administrare (admin), puteți să glisați și să adăugați orice aplicație pe care doriți să o rulați ca administrator, și desigur va trebui să acordați privilegii de administrare.

Rulează aplicații cu drepturi de administrator în Windows 10 programul RunAsTool

De asemenea, programul vine cu opțiuni diferite cum ar fi „Run with default rights„, „Run as limited user„, precum și capacitatea de a afișa sau ascunde ferestrele lansate. De asemenea, puteți crea o comandă rapidă pe desktop pentru a rula direct cu privilegii de administrare.

Pentru utilizatorii obișnuiți sau utilizatorii standard fără drepturi de admin, când deschideți aplicația, puteți vedea lista de aplicații disponibile care pot fi rulate cu drepturi de administrator. Iar dacă doriți să rulați o aplicație faceți dublu click pe ia.

Rulează aplicații cu drepturi de administrator în Windows 10 pe pc sau laptop

RunAsTool este un program gratuit și funcționează destul de bine. Acest program este util în mod special pentru ca utilizatorii standard să ruleze anumite aplicații cu drepturi de administrator fără a avea un cont de administrator pe Windows.

Programul este compatibil cu: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista și Windows Xp. Pentru download faceți click aici.

Dacă nu doriți să folosiți programe suplimentare pentru a rula programele sau aplicațiile cu drepturi de administrator în Windows, citiți acest articol. Cum rulezi programe ca administrator în Windows 10.