Rezolvă cele mai frecvente probleme în Windows

Rezolvă cele mai frecvente probleme în Windows .Pentru a rezolva cele mai frecvente probleme cu care vă puteți confrunta în Windows, trebuie să cunoașteți bine sistemul de operare.

Rezolvă cele mai frecvente probleme în Windows

Cu toate acestea, nu toți utilizatori de PC-uri au cunoștințe mari asupra sistemului Windows, și cu siguranță vor avea dificultăți în încercarea de a rezolva unele probleme. În acest caz, un program cum ar fi Wise PC 1stAid poate fi foarte util.

Wise PC 1stAid este un programe complet gratuit, care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce se utilizează, permite rezolvarea celor mai frecvente probleme ale sistemului cu câteva clicuri.

Wise PC 1stAid vă permite să corectați erorile legate de afișarea icoanelor de pe desktop, să schimbați programul implicit pentru a efectua operațiuni specifice, să remediați hiperlegăturile care nu funcționează în browser, să restabiliți funcționalitatea Managerului de activități, să restaurați editorul de registri astfel încât acesta să se poată deschide din nou, să remediați problemele care împiedică deschiderea corectă a paginilor web în timpul navigării online, să accelerați navigarea pe internet, să rezolvați problemele care încetinesc pornirea sistemului și remediați orice blocaje ale programelor, legate de memorie și execuție lentă.

În fereastra software-ului sunt prezentate, sub formă de imagini, diferitele probleme în așa fel încât să permită o identificare simplă și rapidă. Făcând clic pe imaginea corespunzătoare problemei întâmpinate, se deschide o pagină nouă în interfața Wise PC 1stAid, care prezintă informații despre procesul de reparare.

Toate procesele de reparare sunt efectuate în fundal și nu există nicio modalitate de a afișa progresul. Rețineți, de asemenea, că odată ce procesul de reparare este complet, nu sunt afișate informații și nu se afișează nicio notificare. Dacă credeți că acest program care rezolvă cele mai frecvente probleme în Windows vă este de folos îl puteți descărca de aici.

Dacă doriți să ascundeți bara de activități în Windows 10, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Ascunde bara de activități în Windows 10.