Reparare erori în Windows 10, 8.1, 7 sau XP

Reparare erori în Windows 10, 8.1, 7 sau XP. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit cu care puteți repara erorile în Windows pe PC sau laptop.

Reparare erori în Windows 10, 8.1, 7 sau XP

Windows este cel mai popular sistem de operare utilizat pe tot globul pentru laptopuri și PC-uri, iar Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare Microsoft. Windows 10 vine cu o mulțime de caracteristici noi și îmbunătățiri față de versiunile anterioare.

Când utilizați Windows, este posibil să întâmpinați erori sau probleme asemănătoare cu orice alte sisteme de operare, fie desktop, fie platformă mobilă. Deci, cum să rezolvați erorile și problemele în Windows?

Program de reparare erori în Windows 10, 8.1, 7 sau XP

Pentru a rezolva problemele și erorile în Windows puteți folosi un program gratuit cum ar fi Window Repair Toolbox.

Acesta este un program portabil și este gratuit, programul vă ajută să reparați un PC sau laptop cu Windows, făcând procesul de reparație mai rapid și simplu. Acesta vine cu o mulțime de aplicații și instrumente terță care sunt toate portabile. Puteți face click pe oricare dintre ele pentru download și apoi le puteți rula rapid.

Aceste instrumente sunt clasificate după funcția lor, iar programul va descărca automat cea mai recentă versiune pentru Windows. De asemenea, are posibilitatea de selectare a mai multor instrumente pentru a rula simultan în modul nesupravegheat, pentru a efectua eliminarea malware-ului, curățarea sistemului și repararea. Aplicația vă poate trimite și un e-mail cu toate problemele și erorile de pe PC sau laptop.

Program de reparare erori în Windows 10, 8.1, 7 sau XP

Programul este, de asemenea, util pentru a afișa informații relevante despre calculatorul care urmează să fie reparat: temperatura CPU, cantitatea de RAM instalată pe sistem și procentul de utilizare, modelul de hard disk, capacitate, verificare de bază, cantitatea de spațiu liber în partiția de sistem, ediția și data instalării Windows, timpul de încărcare (boot) a sistemului și multe altele.

Pe scurt, vă oferă toate instrumentele necesare pentru a repara erorile dintr-un PC sau laptop cu Windows cu un singur click, fără a fi nevoie să descărcați aceste instrumente din mai multe locații. Programul este complet gratuit și este compatibil cu toate sistemele de operare de la Windows XP până la Windows 10, dar trebuie să aveți instalat Net Framework 4.

Pentru download accesați site-ul windows-repair, și faceți click pe butonul Download. Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Deci, accesați site-ul softpedia iar pe pagina principală faceți click pe butonul Download Now. Pe pagina de tip pop-up care se deschide faceți click pe Softpedia Secure Download (US).

Dacă întimpinați probleme la actualizarea Windows-ului, avem un articol despre cum puteți rezolva problemele de Update în Windows.