Repară Windows-ul după ce a fost infectat cu virus

Repară Windows-ul după ce a fost infectat cu virus.După ce PC-ul a fost infectat cu virus, sunt două operațiuni pe care le puteți efectua: încercați să rezolvați problemele cauzate sau formatați hard disk-ul. Cea de-a doua opțiune, în unele cazuri, este cu siguranță cea mai bună, deoarece optarea pentru prima necesită mult timp pentru repararea Windows-ului.

Repară Windows-ul după ce a fost infectat cu virus

Dar cei care nu intenționează să formateze dar, în același timp, nici să piardă ore în sir încercând să rezolve problemele, pot lua în considerare cu siguranță ideea folosirii unui program de reparat Windows-ul cum ar fi Automatic System Cleaner.

Este un program gratuit, specific pentru Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) și portabil (nu este necesară instalarea!). Aceasta oferă liste de acțiuni care pot fi selectate și personalizate pentru a se potrivi nevoilor voastre datorită cărora este posibilă restaurarea sistemului Windows.

Programul are o interfață tabulară cu o întreagă serie de opțiuni atașate, care face posibilă crearea automată a punctelor de restaurare, crearea de copii de siguranță ale sistemului de registry, actualizarea fișierelor, eliminarea barelor de instrumente instalate și multe altele.

De asemenea, software-ul vă permite să activați diferite optimizări legate de performanță, defragmentați fișierele de sistem și hard disk, restaurați asociațiile de fișiere, remediați erorile de instalare a imprimantei etc. Programul afișează o pictogramă de ajutor de lângă fiecare acțiune pe care puteți face clic pentru a obține mai multe informații.

Rețineți că unele acțiuni sunt setate ca implicite, dar pot fi deselectate prin simpla eliminare a marcajului. Pentru a descărca programul faceți clic aici.

Dacă ați șters din greșeală anumite fișiere pe PC și doriți să le recuperați avem un articol despre asta aici. Recuperare fișiere șterse de pe PC sau card.