Recuperează fișierele dintr-o partiție ștearsă pe PC

Recuperează fișierele dintr-o partiție ștearsă pe PC. În acest articol vom vorbi despre un program cu care puteți recupera fișiere (poze, muzică, videoclipuri) sau partiții șterse din PC sau laptop.

Recuperează fișierele dintr-o partiție ștearsă pe PC

Destul de des ștergeți fișiere din hard disk pentru a curăța spațiul de stocare și a elimina fișierele nedorite. Dar, uneori, ajungeți și la ștergerea accidentală a fișierelor, iar recuperarea acestor fișiere este cu siguranță o problemă.

De multe ori fișierele le puteți recupera din Coșul de reciclare (doar dacă nu sunt șterse complet din PC), dar se poate întâmpla că fișierele sunt șterse din Coșul de reciclare (Recycle Bin) și nu puteți recupera fișierele. Pentru a recupera fișierele șterse din coșul de reciclare, aveți nevoie de unelte profesionale pentru recuperarea fișierelor.

Program de recuperat fișiere dintr-o partiție ștearsă pe laptop sau PC

EaseUS este unul dintre programele gratuite pentru Windows, care vă permite să recuperați fișiere și partiții șterse din Windows.

După ce instalați programul, puteți vedea toate unitățile hard disk din computer și, de asemenea, unitățile care au fost șterse. Dacă știți locația fișierului de unde a fost șters, puteți selecta partiția și apoi căutați fișierul.

Programul are un mecanism de scanare profund și afișează rezultatele la finalizarea procesului de scanare. Puteți vedea lista tuturor fișierelor șterse de pe hard disk, va trebui să selectați fișierele de recuperat și apoi să porniți procesul de recuperare.

Program de recuperat fișiere sau o partiție ștearsă pe laptop sau PC

După ce ați localizat fișierele de recuperat, selectați fișierele din listă și faceți click pe butonul Recover din partea dreaptă jos. Programul va cere să selectați locația unde salvați fișierele. Odată ce recuperarea este finalizată, veți vedea un mesaj de confirmare.

Dacă folosiți versiunea gratuită, puteți recupera până la 500 MB de spațiu de stocare, iar dacă îl distribuiți pe site-urile sociale, puteți crește spațiul până la 2 GB (500 MB + 1,5 GB). Programul vă permite să recuperați fișiere șterse cum ar fi: fotografii, muzică, videoclipuri, e-mailuri etc.

Puteți recupera fișiere de pe hard disk, SSD, card de memorie, stick USB, cameră digitală, dispozitive mobile și alte suporturi de stocare.

EaseUS susține că algoritmul de recuperare sa îmbunătățit și acum puteți recupera datele șterse, formatate și inaccesibile chiar mai bine decât cu versiunile anterioare.

Dacă ați șters accidental fișiere de pe PC sau laptop, atunci EaseUS este unul dintre cele mai bune programe de recuperare a fișierelor. Pentru download accesați site-ul easeus și faceți click pe butonul Free Download.

Dacă ați șters accidental pozele din iPhone și doriți să le recuperați, avem un articol despre cel mai simplu mod de recuperare fișiere sau poze șterse din iPhone cu iTunes.