Recuperează fișiere șterse din recycle bin

Recuperează fișiere șterse din recycle bin. Ștergerea fișierelor în mod accidental se poate întâmpla la toți utilizatorii de PC-uri, nu este nimic nou în acest lucru. Problema este ca de multe ori se întâmplă să se șteargă fișiere importante și neapărat trebuiesc recuperate. Vom vorbi despre cum se recuperează fișiere șterse din recycle bin.

Recuperează fișiere șterse din recycle bin

Pe internet se găsesc o mulțime de programe care are în descrierea lor această funcție de a recupera fișiere șterse din recycle bin. Problema este că nu toate se descurcă așa de bine, și de multe ori sunt recuperate fișiere corupte care nu mai pot fi folosite.

Noi vom vorbi despre EaseUS Data Recovery Wizard un program gratuit și simplu de utilizat chiar și de cei care nu au o experienta mare în utilizarea PC-ului.

EaseUS Data Recovery Wizard poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows dar și pe MacOS. Trebuie menționat faptul ca programul este în două versiuni: prima pentru o utilizare gratuită, timp de două zile pentru recuperarea fișierelor, iar a doua pentru o utilizare fără limită (pentru acest lucru va fi necesar să cumpărați o licență).

Programul este ușor de folosit, după instalarea acestuia pe PC, trebuie doar să faceți click pe butonul Scan și automat va cauta fișierele șterse, cum ar fi muzică, videoclipuri, imagini, documente PDF etc.

După ce fișierele șterse au fost găsite, utilizatorul poate identifica fișierele care pot fi recuperate utilizând previzualizarea sau un filtru special. Va trebui să selectați un folder unde fișierele vor fi salvate și apoi faceți click pe butonul Recover, și recuperarea fișierelor va fi făcută automat. Simplu nu?

Recuperează fișiere șterse din telefon Android sau iPhone

Recuperează fișiere șterse din telefon

Pe telefoanele mobile este același lucru, se pot recupera fișierele șterse cu ajutorul unor aplicații. Nu contează dacă este un telefon Android sau un iPhone. La fel ca și pe PC se poate recupera imagini, documente, videoclipuri, muzică etc. Pentru mai multe detalii avem un articol dedicat acestui subiect aici. Recuperează fișierele șterse pe Android sau iPhone.