Recuperarea datelor șterse de pe iPhone, iPad sau iPod

Recuperarea datelor șterse de pe iPhone, iPad sau iPod. Înainte de a restaura iPhone-ul, iPad-ul sau un iPod și înainte de a șterge unele date stocate, este întotdeauna bine să creați o copie de rezervă pentru a putea restaura ceea ce aveți nevoie.

Recuperarea datelor șterse de pe iPhone, iPad sau iPod

Cu toate acestea, nu toți utilizatorii pune în practică acest lucru, și se întâmplă să șteargă datele din greșeală apoi mai târziu au nevoie de acele date, dar nu mai pot fi recuperate.

Pentru a face față situațiilor enervante de acest tip, este posibil să recurgeți la utilizarea unui program special, cum ar fi EaseUS MobiSaver.

EaseUS MobiSaver este este un program complet gratuit și ușor de utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), ce vă permite să recuperați într-un mod simplu datele șterse de pe iPhone, iPad sau iPod.

Cu EaseUS MobiSaver puteți recupera 12 tipuri diferite de date, inclusiv contacte, mesaje, jurnale de apeluri, fotografii, videoclipuri, note și mementouri. Software-ul vă permite să recuperați date în două moduri diferite: prin conectarea la computer sau preluarea datelor din iTunes.

După alegerea metodei dorite, software-ul efectuează o scanare la sfârșitul căreia sunt afișate toate fișierele găsite referindu-se la categoria de date indicată.

Fișierele recuperate sunt, de asemenea, împărțite în funcție de luna când au fost create, o caracteristică foarte interesantă, deoarece vă permite să identificați rapid de ceea ce aveți nevoie.

Pentru a recupera un fișier din cele găsite, selectați-l, faceți clic pe butonul albastru Recover și apoi specificați directorul de destinație în care doriți să salvați fișierul.

Pentru a descărca acest program care ajută la recuperarea datelor șterse de pe iPhone, iPad sau iPod, clic aici .

Dacă doriți să recuperați pozele șterse de pe telefonul android sau calculator, avem un articol care vă este cu siguranță de folos. Recuperează pozele șterse de pe Android sau PC.