Recuperare date de pe telefon cu un simplu program

Recuperare date de pe telefon. Mulți utilizatori de telefoane mobile când nu le mai funcționează telefonul, caută pe Google, recuperare date telefon stricat, sau recuperare date după resetare telefon. Cel mai bine este să faceți o copie de rezervă a datelor fie în cloud fie pe PC sau laptop, desigur asta în timp ce dispozitivul funcționează perfect. Vom vorbi despre un program care vă ajuta să recuperați datele de pe iPhone, iPad sau iPod.

Recuperare date de pe telefon cu un simplu program

Cu o copie de rezerva la îndemâna puteți restaura datele pe dispozitiv fără nicio problemă, și este foarte simplu să faceți acest lucru. Dar nu toți utilizatori de telefoane mobile pun în practică acest lucru, de a crea o copie de rezervă la datele lor personale, imagini, video, contacte etc.

Programul despre care vom vorbi se numește EaseUS MobiSaver, acesta este un program complet gratuit și ușor de utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să recuperați într-un mod simplu datele șterse de pe iPhone, iPad sau iPod.

Cu acest program, puteți recupera 12 tipuri diferite de date, inclusiv contacte, mesaje, jurnale de apeluri, fotografii, videoclipuri etc. Programul vă permite să recuperați datele în două moduri diferite: prin conectarea telefonului la computer sau prin preluarea datelor din iTunes.

După ce ați ales metoda dorită, programul va face o scanare și la finalizarea procesului va afișa fișierele găsite, și care pot fi recuperate.

Din lista cu fișierele de recuprare puteți selecta un fișier, sau mai multe simultan, pentru a le recupera. Pentru a face acest lucru faceți clic pe butonul albastru Recover, apoi va trebui să specificați folderul unde doriți să salvați fișierele.

Acest program de recuperare date de pe telefon, îl puteți descărca de pe siteul oficial easeus, foarte simplu va trebui să faceți clic pe butonul Free Download.

Dacă doriți să recuperați pozele șterse de pe un dispozitiv android sau PC, avem un articol care vă poate fi de ajutor aici. Recuperează pozele șterse pe Android, Iphone, Windows.