Recuperare cheia de licență Windows sau Office

Recuperare cheia de licență Windows sau Office. Din când în când, este necesar să formatați PC-ul, și prin urmare, trebuie să reinstalați Windows-ul și toate programele utilizate anterior, cum ar fi Office.

Recuperare cheia de licență Windows sau Office

De obicei, pentru a finaliza aceste operațiuni, este necesar să reintroduceți diferite chei de produs.

În general, cheile de produs sunt tipărite pe DVD-urile de instalare sau sunt incluse în pachetul primit, dar se poate întâmpla și faptul că nu le mai găsiți.

În aceste cazuri, un program precum ProduKey poate fi cu siguranță foarte util.

ProduKey este un program complet gratuit, portabil (pentru a putea fi folosit nu este necesar să îl instalați) și poate fi utilizat fără nici un fel de problemă pe sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) pe sistemele, Windows (XP, Vista, 7 și 8).

Utilizarea programului este într-adevăr foarte simplă, pentru a putea identifica și afișa cheile de produs , este suficient să porniți ProduKey și să așteptați afișarea acestora, așa cum se vede în imaginea de la începutul acestui articol.

Pe lângă posibilitatea de a fi afișate, cheile de produs pot fi, de asemenea, importate și salvate ca fișiere text sau format HTML utilizând funcția corespunzătoare din program, astfel încât să le puteți transfera pe un dispozitiv extern și să le utilizați ulterior.

Rețineți că, în unele cazuri, este posibil să fie necesar să-l porniți cu privilegii de administrator pentru a funcționa corect programul. Pentru a descărca programul clic aici.

Dacă doriți să recuperați cheia de licență la Windows 10, 8 sau 7, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru aici. Cum găsești cheia de produs la Windows 10/8/7.