Program pentru router wireless laptop și pentru parole

Program pentru router wireless laptop și pentru parole. Dacă căutați un program care importă și exportă profile de rețea, sunteți în locul potrivit. Când reinstalați Windows-ul este necesar să reinstalați toate programele obișnuite și să setați anumite setări așa cum erau înainte.

Program pentru router wireless laptop și pentru parole

De asemenea este și cazul profilelor de rețea wireless și a setărilor de rețea, cum ar fi de exemplu, IP-ul static și DNS-ul pe care doriți să îl utilizați.

Desigur puteți face aceste setări și manual, dar pentru multi utilizatori această operație poate fi obositoare, iar un program special ar putea ajuta foarte mult. Vom vorbi despre Network Profiles Utility un program gratuit și foarte ușor de utilizat de către toți utilizatori.

Network Profiles Utility, este un program gratuit și poate fi utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) acesta vă permite să importați și să exportați profile de rețea wireless, adrese IP și DNS între diferite computere, toate în câteva momente și cu doar câteva clicuri.

Utilizarea programului Network Profiles Utility este foarte simplă, deoarece după pornirea programului veți vedea o fereastră de configurare (puteți vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol) pentru funcționarea programului, unde puteți să specificați dacă, de exemplu, doriți să utilizați modul de execuție în mod prestabilit sau dacă intenționați să efectuați un backup automat al profilurilor de rețea.

Din fereastra principală a programului, care poate fi vizualizată după configurare, va fi posibil să activați sau să dezactivați profilurile wireless, adresele IP și DNS pentru a efectua backup-ul sau restaurarea manuală a setărilor folosind comenzile disponibile.

Network Profiles Utility este un program portabil și nu trebuie să fie instalat pe PC sau laptop. Pur și simplu va trebui să faceți dublu clic pe fișierul …exe și apoi veți putea să folosiți programul.

Dacă doriți să descărcați acest program pentru router wireless pentru laptop, conectați-vă la site-ul d7xtech apoi faceți clic pe butonul Download hosted by CNET.

Iar dacă nu știți cu să transformați un laptop în router Wi-Fi, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Transformă laptopul în router wireless Windows 10/8/7.