Program pentru întreținere și optimizare Windows 10

Program pentru întreținere și optimizare PC cu Windows 10. În acest articol vom vorbi despre câteva programe care vă ajută să întrețineți și să optimizați calculatorul cu Windows 10.

Program pentru întreținere și optimizare Windows 10

Windows 10, noul sistem de operare de la Microsoft, include multe funcții noi specifice, datorită cărora este posibil să personalizați și să exploatați noul sistem de operare în cel mai bun mod posibil.

Cu toate acestea, dacă doriți să îmbunătățiți în continuare performanțele noului sistem de operare și al calculatorului, este posibil să nu fie suficientă utilizarea doar a instrumentelor puse la dispoziție de sistemul de operare Microsoft. În astfel de situații, un program special precum Enhanso poate fi foarte util.

Program pentru întreținere și optimizare Windows 10

Enhanso program pentru întreținere Windows 10

Enhanso este un program gratuit conceput special pentru cel mai recent sistem de operare de la Microsoft, care este configurat ca un instrument de optimizare și întreținere All-In-One pentru sistemul de operare, care include numeroase caracteristici și funcționalități.

În mod specific, programul vă permite să obțineți informații complete și detaliate cu privire la configurația voastră hardware și să efectuați operațiuni precum optimizarea hard disk-ului, curățarea registrului, monitorizarea proceselor și serviciilor, și multe altele.

În plus față de posibilitatea de a efectua operațiunile în cauză cu programul Enhanso, va fi, de asemenea, posibil să creați puncte de restaurare și să vizualizați o listă completă de taste rapide pentru a accesa rapid instrumentele de sistem.

Există, de asemenea, o secțiune specială prin care să personalizați aspectul Windows 10, una prin care să optimizați viteza conexiunii la internet și una pentru a configura cu ușurință setările de securitate pentru gestionarea noilor caracteristici de protecție a sistemului de operare.

Toate informațiile și caracteristicile programului Enhanso sunt accesibile dintr-o interfață de utilizator practică și elegantă cu file, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Programul include instrumente de care aveți nevoie pentru a vă menține Windows 10, 8 sau 7 în stare excelentă:

  • Disk Cleaner – găsiți și ștergeți automat fișiere și foldere inutile.
  • Defragmenter – reduceți cantitatea de fragmentare în sistemele de fișiere și în registru.
  • System Info – obțineți informații detaliate despre hardware și software.
  • System Tools – utilizați o colecție de instrumente de sistem despre care nici nu ați auzit.
  • Security Tweaks – configurați cu ușurință noile setări de securitate din Windows 10.

Programul Enhanso este compatibil cu următoarele sisteme de operare: Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10. Rețineți că, Enhanso este disponibil și într-o versiune la plată, care include mai multe funcții suplimentare.

Download program pentru întreținere Windows 10

Pentru download acest program pentru întreținere și optimizare Windows 10, dați click pe acest link. Pe pagina programului, dați click pe butonul Download Enhanso v2.1.1, 15.2 MB, și salvați fișierul EnhansoSetup.exe în calculator.

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now, apoi pe pagina care se deschide dați click pe link-ul External mirror 1, așteptați câteva secunde și salvați fișierul EnhansoFreeSetup.exe în calculator.

Alte programe pentru întreținere și optimizare Windows 10

Mai jos veți găsi alte programe care vă ajută să optimizați un calculator sau laptop cu Windows 10.

Glary Utilities

Glary Utilities

Glary Utilities este un program gratuit pentru optimizarea calculatorului cu Windows 10. Acest program este ușor de utilizat și vă permite, să corectați erorile cauzate de utilizarea normală a calculatorului, să reparați registrul de sistem Windows, să ștergeți fișierele învechite și multe altele.

Programul are o reputație excelentă de ani de zile, are un mod automat de optimizare și nu există niciodată riscul de a face greșeli sau de a provoca daune calculatorului.

Din păcate, versiunea gratuită nu oferă monitorizarea constantă a calculatorului, această funcție poate fi deblocată numai dacă achiziționați versiunea completă a programului.

Ccleaner

Ccleaner

Ccleaner nu este un program de optimizare în general, dar este capabil să efectueze operațiuni de întreținere de bază, fără a cauza probleme și fără a îngreuna sistemul operativ.

În general programul Ccleaner este utilizat pentru a curăța hard disk-ul de fișiere învechite, pentru a corecta erorile de registru și apoi oferă mai multe instrumente pentru a verifica pornirea automată a programelor și pentru a găsi fișierele care ocupă mai mult spațiu.

IoBit Advanced SystemCare

IoBit Advanced SystemCare

Un alt program pentru întreținere și optimizare Windows 10 este IoBit Advanced SystemCare Free. Acesta este concurentul programului Glary Utilities, nu numai pentru calitatea programului, ci și pentru că este promovat online pe foarte multe site-uri.

Advanced System Care a devenit de-a lungul timpului un program foarte fiabil, capabil să curățe PC-ul de fișiere învechite și să corecteze unele configurații Windows care pot avea un impact negativ asupra performanței.

Ca și în cazul oricărui program similar, nu uitați să creați un punct de restaurare înainte de a aplica modificările sugerate de program.

Dacă căutați programe de verificat temperatura calculatorului puteți utiliza programul HWMonitor sau Core Temp. Mai multe programe găsiți într-un articol despre cele mai bune programe pentru temperatura PC-ului.