Program de transformat pagini web în PDF

Program de transformat pagini web în PDF. Dacă doriți să transformați un site întreg sau o pagină web în PDF, puteți utiliza programe speciale pentru Windows sau servicii online.

Program de transformat pagini web în PDF

Salvarea paginilor online și apoi să le citiți în modul offline este o practică destul de obișnuită. În general, paginile web sunt salvate sub formă de fișiere în format HTML, permițând astfel, chiar și fără a utiliza o conexiune la internet, să accesați paginile la fel ca de obicei.

Cu toate acestea, dacă căutați un program de salvat paginile web într-un mod mult mai ușor, atunci încercați programele de mai jos.

Program de transformat pagini web în PDF

Mai jos veți găsi două programe de transformat pagini web în PDF. Programele sunt gratuite, și le puteți descărca gratuit pentru Windows. Deci, încercați-le și veți vedea că nu veți regreta.

Weeny Free HTML to PDF Converter

Weeny Free HTML to PDF Converter

Weeny Free HTML to PDF Converter este un program gratuit și poate fi utilizat fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), și vă permite să salvați toate paginile web vizualizate online ca fișiere PDF foarte rapid și simplu.

Utilizarea programului Free HTML to PDF Converter este foarte simplă, deoarece odată pornit tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL a uneia sau mai multor pagini web pe care doriți să le salvați pe calculator și sub forma unui fișier PDF, specificați locația și faceți click pe butonul Convert Now.

Pe lângă faptul că vă permite să convertiți pagini web în fișiere PDF, Weeny Free HTML to PDF Converter este, de asemenea, capabil să efectueze aceeași operație cu fișiere în format XHTML, HTM, XML și TXT.

Pentru download acest program de transformat pagini web în PDF, accesați această adresă URL http://www.geardownload.com/business/weeny-free-html-to-pdf-converter-download.html și dați click pe link-ul din secțiunea Download Links.

CutePDF (Windows)

CutePDF este un alt program de transformat pagini web în PDF și este disponibil atât în ​​versiune gratuită, cât și în versiune la plată (Pro). Versiunea gratuită integrează funcția de creare PDF pentru a transforma paginile web și documentele în fișiere PDF. Cu toate acestea, alte funcții avansate sunt disponibile numai în versiunea Pro.

Pentru download accesați această adresă URL http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp și dați click pe link-ul Free Download.

Servicii online de transformat pagini web în PDF

Prin utilizarea unui serviciu online, pagina html este convertită într-un fișier PDF pe care îl puteți salva pe calculator. Serviciile despre care vom vorbi sunt gratuite, ușor de utilizat și nu trebuie să instalați programe pe calculator.

PDFMyUrl (online)

PDFMyUrl (online)

Site-ul PDFMyUrl vă permite să creați un fișier PDF din orice pagină web. Doar introduceți adresa URL a paginii web și așteptați câteva secunde. Pagina web este convertită într-un fișier PDF pe site, fără a utiliza resursele calculatorului vostru și fără să instalați nimic pe calculator.

Pentru webmasteri, site-ul oferă diverse widget-uri și instrumente, cum ar fi posibilitatea de a publica un banner sau link pe site-ul personal pentru a obține un link direct pentru crearea unui fișier PDF.

Dacă doriți să utilizați acest serviciu accesați această adresă URL http://pdfmyurl.com/

Web2PdfConvert (online)

Web2PdfConvert (online)

Web2PdfConvert este un alt serviciu de transformat pagini web în fișiere PDF. Acesta este unul dintre serviciile online care permit utilizatorilor să salveze gratuit conținutul unei pagini web în format PDF. Nu necesită instalarea de programe pe calculator și puteți lucra cu mai multe pagini web de pe internet.

Introduceți adresa URL a paginii web de convertit, și faceți click pe butonul de lângă adresa URL, așteptați câteva secunde, apoi descărcați fișierul PDF pe calculator (Download the converted file). Pentru utilizarea acestui serviciu, dați click pe acest link.

PdfCrowd (online)

PdfCrowd (online)

Serviciul PdfCrowd permite transformarea online a unei pagini html într-un fișier Pdf. Introduceți link-ul paginii web și faceți click pe butonul Convert to PDF pentru a obține în câteva secunde fișierul PDF.

De asemenea, este posibil să încărcați un fișier HTML sau să scrieți un text folosind editorul WYSIWYG al site-ului. Serviciul online de transformat pagini web în PDF este gratuit. Opțiunile avansate și de personalizare sunt la plată și sunt rezervate numai utilizatorilor premium. Pentru utilizarea acestui serviciu dați click pe acest link.

Dacă doriți să arhivați documente ZIP online, vă sfătuiesc să citiți un articol cu cele mai bune servicii pentru arhivare documente ZIP online.