Program de șters aplicații preinstalate App Remover

Program de șters aplicații preinstalate App Remover. În acest articol vom vorbi despre cel mai simplu mod de ștergere aplicații preinstalate în Windows 10.

Program de șters aplicații preinstalate App Remover

Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Windows de la Microsoft și vine cu multe caracteristici noi și îmbunătățiri față de versiunea anterioară. Sistemul operativ Windows 10 vine cu multe aplicații preinstalate, inclusiv poștă electronică, contacte, browser, player video și vizualizator de imagini.

În cazul în care doriți să dezinstalați aplicațiile preinstalate în Windows 10, trebuie să știți că sistemul de operare nu oferă o opțiune directă. Noi vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să dezinstalați aplicațiile preinstalate în Windows 10.

Program de șters aplicații preinstalate în Windows 10

Windows 10 App remover este un program care permite utilizatorilor să dezinstaleze majoritatea aplicațiilor preinstalate în Windows 10.

Interfața programului este destul de simplă și puteți vedea lista de aplicații pe care le puteți elimina din Windows 10. Pentru a începe să dezinstalați aplicațiile, trebuie să apăsați butonul aplicației, iar aplicația va cere o confirmare dacă doriți să continuați cu dezinstalarea.

Program de șters aplicații preinstalate din Windows 10

După ce confirmați, programul va elimina aplicațiile selectate de pe PC-ul Windows 10, iar acest lucru va dura câteva secunde până la finalizare.

Program de eliminat programele preinstalate din Windows 10

Nu există niciun mod de a dezinstala mai multe aplicații simultan, deci, trebuie să selectați fiecare aplicație pentru dezinstalare. Acum, dacă doriți să reinstalați o aplicație, situația este puțin complicată, deoarece instalarea nu este directă și este posibil ca unele aplicații să nu funcționeze corect dacă sunt reinstalate.

Programul are o opțiune în partea de jos Install mode. Când selectați această opțiune, puteți reinstala orice aplicație din listă. Deci, în cazul în care dezinstalați o aplicație și nu bifați caseta Install mode, asigurați-vă că nu mai aveți nevoie de aplicație în viitor deoarece nu va funcționa corect sau deloc atunci când o reinstalați.

Pentru download acest program de șters aplicații preinstalate în Windows 10, accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now. Pe pagina de tip pop-up care apare faceți click pe link-ul Softpedia Secure Download (US) și salvați fișierul pe PC sau laptop.

Dacă nu doriți să instalați niciun program pentru a dezinstala aplicațiile preinstalate, avem un articol separat. Cum dezinstalezi aplicațiile preinstalate în Windows 10.

Chiar și pe un telefon Android puteți dezinstala aplicațiile preinstalate. Dezinstalare aplicații preinstalate din telefon Android.