Program de luat notițe pe Windows, Mac și iOS

Program de luat notițe pe Windows, Mac și iOS. În acest articol vom vorbi despre Notebooks, un program care vă ajută să scrieți notițe pe Windows, Mac și iOS, și să le sincronizați cu Dropbox.

Program de luat notițe pe Windows, Mac și iOS

Cei care își folosesc calculatorul sau dispozitivul mobil ca instrument de lucru vor avea cu siguranță cel puțin o dată nevoia de a avea la îndemână un program simplu, dar în același timp bun, cu care să ia notițe.

Există mai multe programe pe care le puteți utiliza pentru scopul în cauză, dar unul care vă permite să sincronizați conținutul rapid și nelimitat între toate dispozitivele utilizate este Notebooks.

Program de luat notițe

Program de luat notițe pe calculator

Notebooks, este un program disponibil pentru sistemele de operare Windows și Mac și, de asemenea, pentru iOS, care vă permite să creați și să sincronizați notițele folosind Dropbox (alternativ WebDAV), o caracteristică care este de o importanță fundamentală, deoarece evită limitările în ceea ce privește numărul de notițe care pot fi stocate și care ar putea fi impuse de alte programe similare.

Cu programul Notebooks, va fi posibil să scrieți notițe sau să creați documente folosind instrumentele de formatare corespunzătoare atașate programului, să vă arhivați fișierele și să vă gestionați activitățile și listele, toate acționând dintr-o interfață de utilizator destul de simplă și intuitivă (puteți vedea un exemplu în imaginea de la începutul acestui articol).

Rețineți că, Notebooks este disponibil pentru Windows și Mac ca versiune de încercare, ceea ce înseamnă că poate fi descărcat și utilizat gratuit pentru o perioadă limitată de timp.

Download Notebooks

Doriți să descărcați programul Notebooks pentru Windows sau Mac? Ei bine, pentru download dați click pe acest link. Pe site-ul oficial al programului, dacă utilizați Windows, dați click pe PC (în partea de sus pe pagină) apoi dați click pe link-ul Download Notebooks for Windows 1.4.2.

Dacă doriți să descărcați programul pentru Mac, dați click pe Mac în meniul din partea de sus, apoi dați click pe Download. Lista cu cele mai bune aplicații de luat notițe pe Android sau iPhone, o găsiți într-un articol separat. Aplicații pentru notițe pe telefon Android sau iPhone.