Program de instalat programe pe calculator sau laptop

Program de instalat programe pe calculator sau laptop. Având prea multe programe instalate pe computer sau laptop poate provoca încetinirea sau chiar defecțiunea acestuia, mai ales dacă PC-ul în uz nu este foarte performant.

Program de instalat programe pe calculator sau laptop

Având în vedere acest lucru, este bine să instalați doar programele necesare, și evitați instalarea de programe nefolositoare.

Cu toate acestea, cei care au nevoie să recurgă la utilizarea mai multor programe, în special la cele utilizate pentru multimedia, ar putea lua în considerare ideea de a folosi o suită de instrumente executabile și, prin urmare, nu necesită instalare, acestea nu necesită un consum enorm de resurse de sistem și sunt capabile să efectueze într-un mod impecabil diferite operațiuni, acesta este cazul programului WSCC (Windows System Control Center).

WSCC, este un program complet gratuit, de asemenea portabil, acesta poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows (32 de biți și 64 de biți) care vă permite să instalați, să actualizați, să rulați diferite programe, și diverse instrumente de operare, care funcționează direct și convenabil dintr-o singură interfață de utilizator.

Interfața principală a programului arată, o serie întreagă de programe împărțite în categorii. Fiecare program este listat cu o descriere care explică funcția la care este responsabil.

Pentru a utiliza un program specific, faceți clic pe pictograma sa, iar pentru a căuta un anumit program, puteți utiliza câmpul de căutare specific în partea dreaptă sus în fereastră.

Cu toate programele disponibile în mod implicit, WSCC permite, așa cum am menționat deja, instalarea și actualizarea automată a altor programe din PC sau laptop. WSCC, prezintă o listă de aplicații care pot fi instalate în funcție de nevoile fiecărui utilizator.

Pentru a descărca acest program de instalat programe pe calculator sau laptop, conectați-vă la site-ul oficial kls-soft și faceți clic pe butonul Download. Pe pagina care se deschide alegeți versiunea portabilă sau versiunea pentru instalare, apoi faceți clic pe Download Now.

Un program special pentru actualizarea programelor, găsiți aici. Actualizare programe pe PC sau laptop.