Program de găsit fișiere duplicate, dubluri poze, MP3

Program de găsit fișiere duplicate, dubluri poze, MP3. Având în vedere schimbul tot mai mare de date și informații între utilizatori, într-o bună zi o să aveți un computer plin de fișiere duplicate, dubluri cu poze, muzică MP3, videoclipuri, documente, dar și alte fișiere.

Program de găsit fișiere duplicate, dubluri poze, MP3.

Desigur, prezența dublurilor pe calculator nu este absolut dăunătoare, dar cu siguranță contribuie la reducerea spațiului disponibil pentru stocare, și în acest fel chiar și calculatorul se poate mișca mai greu.

Pentru a face față unei situații de acest tip, este posibil să folosiți un program special, cum ar fi Fequal.

Fequal este un program gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) și vă permite să găsiți fișiere duplicate, (dubluri) cum ar fi muzică MP3, videoclipuri, documente etc.

Ceea ce face programul Fequal diferit de toate celelalte programe similare este abilitatea de a găsi rapid fișiere duplicate, și apoi să alegeți dacă le eliminați sau să le înlocuiți.

Programul este foarte ușor de folosit, când îl rulați, va fi suficient să specificați dosarul pe care doriți să îl analizați, apoi indicați dacă doriți să căutați o anumită extensie de fișier și, în final, faceți clic pe butonul Search.

După finalizarea procesului de analiză, va fi afișată lista fișierelor duplicate, așa cum se vede și în screenshot-ul de la începutul acestui articol, apoi din listă va fi posibil să eliminați, mutați, sau să înlocuiți fișierele duplicate.

De asemenea programul oferă și o previzualizare a tuturor fișierelor duplicate găsite în PC. Iar pentru a descărca acest program de găsit fișiere duplicate, conectați-vă la site-ul oficial al programului și faceți clic pe 32-bit version sau 64-bit version, asta depinde de ce sistem de operare folosiți.

Dacă doriți să ștergeți fișierele duplicate pe un dispozitiv Android, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Șterge dublurile fișierele (duplicate) pe telefonul Android.