Probleme cu LG G7 și cum se pot rezolva

În ciuda faptului că a oferit câteva smartphone-uri fantastice, LG nu a reușit să producă un impact semnificativ anul trecut. Compania speră să aibă un model mai bun cu modelul LG G7 ThinQ, un alt smartphone excelent, cu un ecran super-strălucitor, un aspect minunat și o experiență audio și cameră video unică.

Cu toate acestea, ca în cazul oricărui dispozitiv, LG G7 are câteva probleme cu care trebuie să se confrunte utilizatorii.Iată câteva dintre cele mai comune probleme la LG G7 și câteva soluții pentru acesta!

LG G7 lumina de fundal

Probleme cu LG G7 și cum se pot rezolva lumina de fundal

De la lansarea telefonului, lumina de fundal a fost una dintre cele mai raportate probleme la LG G7 până acum. Lumina de fundal are tendința să apară în partea de jos a afișajului, între butonul Home și cheia aplicațiilor recente. Unii au găsit mai multe locații sau locații diferite.

Soluții:

Din păcate, nu există o soluție ușoară pentru fixarea lumini de fundal. Deoarece implică separarea telefonului într-un anumit fel, cel mai bine este lăsat la centrul de service LG. Vestea bună este că această problemă pare să fie limitată la un anumit lot de dispozitive, iar utilizatorii care au primit la schimb un nou telefon nu mai au probleme.

LG G7 auto luminozitate

Unii utilizatori au descoperit că funcția de auto luminozitate nu funcționează conform așteptărilor. În câteva cazuri, utilizatorii au descoperit că luminozitatea nu scade sub 11 sau 12 procente, chiar dacă este în zone foarte întunecate. Aceasta a fost o problemă cu LG G6 și se află și în LG G7.

Soluții:

 • Aceasta pare să fie o problemă de calibrare cu caracteristica de auto-luminozitate. Când se află într-o zonă întunecată, setați manual glisorul de luminozitate la zero chiar dacă este activată luminozitatea automată. Acum, opriți auto luminozitatea și totul ar trebui să funcționeze conform așteptărilor.
 • Cu toate acestea, există câteva versiuni ale dispozitivului, care nu permit ca glisorul să fie reglat când este activată luminozitatea automată. În acest caz, dezactivați luminozitatea automată, setați manual luminozitatea la un nivel scăzut și activați din nou caracteristica.
 • De asemenea, puteți descărca și utiliza aplicația Lux Auto Brightness disponibilă în Magazinul Google Play. Este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a obține un control mai bun asupra funcției de auto-luminozitate a dispozitivului. Versiunea gratuită a aplicației poate fi găsită aici.

LG G7 pierde procentul bateriei din bara de stare

Probleme cu LG G7 și cum se pot rezolva bateria bara de stare

Unii utilizatori au descoperit că procentajul bateriei nu apare în colțul din dreapta sus al ecranului în bara de stare, chiar dacă toate setările necesare sunt activate. Numărul se afișează când panoul de notificare este tras în jos.

Soluții:

 • Acest lucru pare să fie un bug simplu, care, sperăm, va fi fixat într-o actualizare viitoare, dar a devenit una dintre cele mai comune probleme la LG G7.
 • Accesați Settings> Battery și dezactivați și reactivați setarea „Procentul bateriei pe bara de stare”. Pentru unii utilizatori, acest lucru este suficient pentru a rezolva această problemă. De asemenea, accesați Settings> Display> New Second Screen și asigurați-vă că Standard este opțiunea selectată.
 • Câțiva utilizatori  au descoperit că un Factory Reset rezolvă problema. Cu toate acestea, vă recomandăm acest pas ca o ultimă soluție, deoarece vă veți pierde toate datele și trebuie să configurați telefonul de la zero (nu uitați să faceți o copie de rezervă ).
 • Majoritatea utilizatorilor care s-au confruntat cu această problemă au descoperit că pare să aibă legătură cu dimensiunea afișării. Accesați Settings> Display> Display Size și setați la cea mai mică dimensiune. Acest lucru aduce numărul de procente al bateriei înapoi lângă pictograma bateriei din bara de stare.

LG G7 probleme de conectivitate

Probleme cu LG G7 și cum se pot rezolva probleme de conectivitate

Ca și în cazul oricărui dispozitiv nou, problemele de conectivitate cu Bluetooth și Wi-Fi sunt și cele mai comune probleme la LG G7.

Soluții: Probleme Wi-Fi

 • Opriți dispozitivul și routerul timp de cel puțin zece secunde. Apoi  încercați din nou conexiunea.
 • Accesați Settings> Power la economie de energie asigurați-vă că această opțiune este dezactivată.
  Utilizați analizorul Wi-Fi pentru a verifica cât de aglomerat este canalul vostru și treceți la o opțiune mai bună.
 • Uitați de conexiunea Wi-Fi accesând Settings> Wi-Fi și atingând lung conexiunea pe care doriți, apoi selectând „Forget„. Reintroduceți detaliile și încercați din nou.
 • Asigurați-vă că firmware-ul router-ului este actualizat.
 • Asigurați-vă că aplicațiile și software-ul de pe dispozitiv sunt actualizate.
 • Accesați Wi-Fi> Settings>Advanced și notați adresa MAC a dispozitivului, apoi asigurați-vă că este permis accesul în filtrul MAC al routerului.

Soluții: Probleme Bluetooth

 • Pentru probleme legate de conectarea la mașină, verificați manualul de utilizare al telefonului și al mașini.
 • Accesați Settings> Bluetooth și asigurați-vă că nimic nu trebuie schimbat.
 • Accesați Settings> Bluetooth și ștergeți toate legăturile anterioare, setându-le din nou de la zero.
 • Pentru problemele cu conexiuni multiple ale dispozitivelor, numai o actualizare viitoare va putea să rezolve această problemă.

Spațiu insuficient pe Android ? Sunteți siguri că nu aveți fișiere duble? Avem un articol despre cum se șterge fișierele duble pe telefonul Android.