Optimizarea benzilor desenate pentru Kindle și alte cititoare de cărți electronice

Indiferent ce spun alții, cititul pe dispozitive precum Kindle poate fi o experienta plina de satisfacție, chiar și pentru ochi.Trebuie să spunem că cărțile digitale precum și benzile desenate sunt frumoase, foarte confortabile etc. Dar numai dacă sunt furnizate într-un format optimizat pentru cititori.

Optimizarea benzilor desenate pentru Kindle și alte cititoare de cărți electronice

Aici intervine programul despre care vorbim astăzi. Se numește Kindle Comic Converter și vă permite să optimizați benzi desenate pentru citirea pe Kindle (și nu numai) transformându-le din formatul CBR / CBZ în Mobi pentru Amazon sau ePub dar și pentru ceilalți cititori de cărți electronice. Cu siguranța nu este doar un simplu convertor.

În plus față de realizarea de benzi desenate digitale, aplicația asigură, de fapt, optimizarea imaginilor pentru a le face mai comode chiar și pe ecrane de dimensiuni compacte. Există multe funcții care pot fi aplicate în acest sens, iar pentru fanii manga există un mod de conversie special care activează citirea paginilor de la dreapta la stânga.

Pentru a înțelege modul în care funcția Kindle Comic Converter funcționează, trebuie doar să vă uitați la ecranul principal: faceți clic pe butonul Add file sau Add directory, puteți adăuga fișierele care urmează a fi convertite (CBR, CBZ, PDF sau imagini simple în ordine) din meniul derulant din partea de jos alegeți dispozitivul de destinație al cărții de benzi desenate (de exemplu, Kindle Paperwhite) și făcând clic pe Convert începe procesul de procesare a fișierului .

După cum sa menționat mai sus, pentru Manga trebuie să verificați și opțiunea de mod Manga care oferă posibilitatea de a naviga paginile de la dreapta la stânga în cititorul de cărți electronice și făcând clic pe butonul Advanced puteți accesa lista completă a funcțiilor programului pagini, moduri webtoon și multe altele).

Programul este disponibil nu numai pe Windows, ci și pe Mac și Linux. Mai jos veți găsi legătura către site-ul oficial, din care îl puteți descărca cu un simplu clic.

DOWNLOAD | Kindle Comic Converter