Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei

Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei. Dacă cautați să mutați aplicațiile pe card sunteți în locul potrivit. Vom vorbi despre cel mai simplu mod de mutare aplicații pe card.

Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei

În primul rând, nu toate dispozitivele Android vă permit să mutați aplicații instalate pe cardul microSD. Deci dacă sunteți norocoși și telefonul vostru android vă permite să mutați aplicațiile pe card, urmați instrucțiunile de mai jos.

Din păcate, chiar dacă telefonul vostru smartphone acceptă această funcție, nu toate aplicațiile vor putea fi mutate. Aplicațiile mari, cum ar fi jocurile, lasă majoritatea datelor în memoria internă. De exemplu, Asphalt 8 pune doar 64MB de date pe cardul microSD, lăsând restul de 1,4GB în memoria internă. Acestea fiind spuse, puteți economisi spațiu, dacă aveți multe aplicații instalate și mutați cât mai multe posibil pe o cartelă microSD.

Mutare aplicații pe card

1. Navigați la Settings pe telefon. Puteți găsi meniul de setări în sertarul de aplicații.
Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei setari
2. Atingeți Apps.
Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei setari din telefon
3. Selectați o aplicație pe care doriți să o mutați pe cardul microSD.
Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei selectare card
4. Apăsați Storage.
Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei p9 lite
5. Atingeți butonul Change dacă este prezent. Dacă nu vedeți  butonul Change, aplicația nu poate fi mutată. Dacă nu găsiți nicio aplicație cu această opțiune, este posibil ca dispozitivul vostru să nu accepte această funcție.
Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung finalizare
6. Apăsați Move.

Dacă doriți să mutați o aplicație înapoi în memoria internă, apăsați din nou butonul Change și selectați Internal Storage.

Folosește un card SD ca spațiu internal storage

Mutare aplicații pe card Android fără root Samsung Huawei card sd ca spatiu internal storage

Dacă dispozitivul vostru nu acceptă sa mutați aplicații pe un card SD, există o altă opțiune, introdusă pentru prima oară în Android Marshmallow, care vă poate fi de ajutor. Această caracteristică se numește Adoptable sau Flex Storage și vă permite să formatați un card microSD pentru a îl folosi ca o memorie internă. Din nou, nu toate dispozitivele cu slot pentru microSD vor suporta această caracteristică: Motorola, HTC și Huawei ar trebui să funcționeze cu Flex Storage, în timp ce Samsung și LG au respins această funcție.

Există câțiva factori care trebuie luați în considerare înainte de a activa această funcție. Va trebui să aveți un card SD rapid, cel puțin clasa 10 sau UHS-I, cel mai bun ar fi un UHS-3. Orice date prezente pe cardul microSD vor fi șterse când îl formatați ca spațiu de stocare intern și din acest punct va fi inutilizabil în alte dispozitive (dacă nu îl reformați din nou). În cele din urmă, rețineți că dacă scoateți cardul SD din telefon, veți întrerupe funcționalitatea aplicațiilor sau conținutului pe care l-ați mutat.

1. Navigați la setările de pe telefon. Puteți găsi meniul de setări în sertarul de aplicații.
2. Apăsați Storage.
3. Selectați SD card.
4. Atingeți butonul pentru meniu din colțul din dreapta sus.
5. Selectați Storage Settings.
6. Apăsați Format as Internal.
7. Apăsați Erase & Format. Dacă sistemul determină că cardul microSD este prea lent, veți vedea un avertisment de performanță.
8. Apăsați Move now. După efectuarea selecției, apăsați și inițiați transferul pe cardul microSD. Sistemul va indica aproximativ durata transferului și cantitatea de date care va fi transferată pe cardul SD.
9. Apăsați Done.

Cardul SD va fi afișat imediat sub spațiul de stocare intern, iar sistemul îl va utiliza în viitor ca spațiu intern de stocare .

Dacă doriți să dezactivați textul predictiv sau autocorectarea pe telefonul Android, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru aici. Dezactivare text predictiv sau autocorectare pe Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *