MasterSeeker, un program de căutare pentru Windows

MasterSeeker, un program de căutare pentru Windows. Instrumentele utilizate pentru a gestiona și a căuta fișiere pe sistem sunt mai rapide, deși semnificative, decât cele oferite în mod implicit.

MasterSeeker, un program de căutare pentru Windows

Prin urmare, recurgerea la utilizarea unui program de acest tip poate fi foarte util pentru a găsi ceea ce se caută pe un PC sau laptop, acționând într-un mod mult mai simplu și mai rapid.

În această privință, cine dintre voi cititori de pe omulbun.com caută un astfel de program, dar încă nu a reușit să găsească ar putea lua în considerare ideea de a folosi MasterSeeker.

MasterSeeker este un program complet gratuit pentru sistemele de operare Windows care vă permite să căutați fișiere, iar rezultatele căutărilor vor fi la viteza luminii, permițându-vă să filtrați rezultatele și să extindeți căutarea chiar și în registru sistemului.

De asemenea, programul vă permite să găsiți fișiere în dosare ascunse și în dosare de sistem, oferind de asemenea informații despre directorul sursă și dimensiune.

Dacă faceți clic cu butonul drept al mouse-ului pe rezultatele căutării, va fi afișat un meniu contextual din care puteți copia, redenumi sau șterge elementul selectat sau, să îl mutați în orice alt director.

Pentru a afla cât de interesant este acest program este suficient să tastați un anumit cuvânt cheie în câmpul de căutare corespunzător, asa cum se vede și în imaginea de la începutul acestui articol.

Trebuie remarcat faptul că, atunci când programul este pornit, scanează computerul pentru a verifica discul local, fișierele cache și diferite foldere, astfel încât să facă totul ușor de găsit când utilizatorul caută ceva în PC. Pentru a descărca acest program de căutare pentru Windows clic aici. Atenție posibil că acest program să nu fie compatibil cu Windows 10.

Dacă doriți să verificați starea de performanța la hard disk pe PC sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Verifică starea și performanța unităților de hard disk.