Imagini HD pentru telefon sau desktop

Imagini HD pentru telefon iPhone, Android sau desktop. V-ați plictisit de imaginea de fundal implicită în Windows sau macOS și căutați alte imagini HD? În acest caz, nu vă faceți griji, ați ajuns în locul potrivit.

Imagini HD pentru telefon sau desktop

Dacă căutați imagini HD, în acest articol vă voi prezenta câteva site-uri web și aplicații pentru Android și iOS/iPadOS care vă permit să descărcați imagini HD.

Imagini HD desktop

Așa cum am spus, vă voi prezenta câteva resurse utile pe care le puteți utiliza, pentru a descărca imagini HD pe un calculator cu Windows sau MacOS.

Flickr

Imagini HD desktop Flickr

Dacă sunteți în căutarea de imagini pe care să le utilizați pe un site web sau pentru alte proiecte personale/comerciale, vă sugerez să încercați Flickr. acesta este un site care oferă un catalog de imagini încărcate de utilizatori și pot fi descărcate sub licență Creative Commons, imaginile pot fi utilizate în proiecte personale și comerciale fără costuri.

Acestea fiind spuse, pentru a găsi o imagine pe Flickr, accesați pagina principală a site-ului și utilizați caseta de căutare din partea de sus, pentru a tasta numele (de exemplu, sun flower).

Așteptați rezultatele căutării, apoi faceți click pe Any license (stânga sus), pentru a selecta tipul de licență cel mai potrivit pentru utilizarea pe care intenționați să o faceți cu imaginile.

Alegând opțiunea Any license, toate fotografiile distribuite sub licență Creative Commons vor fi afișate, inclusiv cele care nu pot fi utilizate comercial. Selectând elementul Comercial use allowed, căutarea se limitează la imagini care pot fi utilizate doar în scopuri comerciale, iar cu opțiunea Comercial use & mods allowed, puteți găsi imagini pe care, pe lângă faptul că sunt utilizate în scopuri comerciale, puteți să le modificați.

Când găsiți o imagine care vă place, faceți click pe ia pentru previzualizare și pentru a citi toate detaliile licenței cu care este distribuită, făcând click pe link-ul din partea dreaptă jos.

Dacă acceptați toate condițiile de utilizare și doriți să descărcați imaginea, faceți click pe săgeata în jos situată în partea de jos dreapta și alegeți rezoluția pe care o preferați din meniul care vă este arătat, pentru a salva imaginea pe calculator.

Unsplash

Unsplash fundal HD pentru telefon

Un alt serviciu pe care ar trebui să îl utilizați, dacă aveți nevoie de imagini pentru site-uri web, sau alte proiecte personale/comerciale este Unsplash, care oferă sute de imagini de înaltă calitate, fără orice formă de copyright (sub licență Creative Commons).

Acest lucru înseamnă că puteți utiliza imaginile în orice scop, chiar profesionist, fără a fi necesar să vă supuneți unor constrângeri particulare. Trebuie, de asemenea, spus că imaginile disponibile pe acest site sunt foarte frumoase și de calitate, încât pot fi folosite fără probleme ca imagini de fundal pentru calculator sau orice alt dispozitiv.

Acestea fiind spuse, pentru a căuta o imagine pe Unsplash, accesați pagina principală a serviciului și utilizați bara de căutare pe care o vedeți în partea de sus, unde trebuie să tastați termenul referitor la imaginea pe care doriți să o obțineți. Odată identificată printre rezultatele căutării, faceți click pe ia, pentru o previzualizare mai mare.

Acum, pentru download, faceți click pe pictograma săgeată în jos, situată lângă butonul Download Free, pentru a selecta rezoluția și a începe descărcarea.

Gratisography

Gratisography fundal pentru telefon iPhone

Gratisography este un site unde puteți găsi sute de imagini, toate HD, care nu au restricții de copyright. Pot fi utilizate în mod liber în scopuri personale și comerciale, redistribuite, editate și chiar folosite ca imagini de fundal pentru desktop.

Imaginile sunt sortate pe categorii, iar pentru utilizarea acestui site accesați pagina principală și porniți căutarea, click pe Categories (în partea de sus) pentru a vizualiza, de exemplu, imaginile cu animale (Animals) sau cu oameni (People). Alternativ, utilizați bara de căutare de sus pentru a introduce termenul pentru imaginea pe care doriți să o căutați.

După ce găsiți imaginea care vă interesează, faceți click pe ia și dați click pe butonul Download Free Photo, pentru previzualizare pe întregul ecran. În cele din urmă, faceți click dreapta pe ea și apăsați pe Salvează imaginea.., pentru download pe calculator.

HD Wallpapers

HD Wallpapers

Un alt site interesant pe care ar trebui să-l încercați este HD Wallpapers, care oferă sute de fundaluri pe care le puteți descărca gratuit.

Fundalurile sunt împărțite în diverse categorii, pentru download accesați pagina principală a site-ului web, și dați click pe Browse, pentru a afișa meniul derulant cu lista categoriilor disponibile (de exemplu Abstract, Cars, City & Architecture, TV & Movies etc.). În mod alternativ, puteți utiliza bara de căutare pentru a căuta fundalurile de descărcat.

Odată ce imaginea este afișată, faceți click pe ia, apoi continuați cu descărcarea făcând click pe butonul Available resolutions situat în partea dreaptă jos (pentru a alege una dintre rezoluțiile disponibile).

Imagini HD pentru telefon

Căutați imagini HD pentru un telefon sau tabletă Android? Dacă răspunsul este da, citiți în continuare acest articol și veți vedea că nu veți regreta.

Imagini de fundal

Imagini de fundal

Imagini de fundal este una dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți utiliza pentru a descărca fundaluri HD pentru Android. Este o aplicație dezvoltată de Google, care oferă gratuit o bază de date destul de mare cu imagini HD.

Acestea fiind spuse, pentru a profita de aplicație, după descărcarea și pornirea aplicației din Play Store, tot ce trebuie să faceți este să derulați pe ecranul principal, pentru a căuta printre categorii imaginea preferată.

După ce ați găsit imaginea dorită, alegeți dacă setați imaginea ca fundal pentru ecranul de pornire, pentru ecranul de blocare sau pentru ambele, apăsând pe butoanele din ecranul aplicației.

Motionwall

Motionwall

Un site web pe care îl puteți folosi pentru a descărca imagini HD, este Motionwall. Deci, accesați site-ul web și căutați imaginile care vă plac. Dacă doriți, puteți utiliza și butonul Recent, pentru a deschide meniul derulant care vă permite să filtrați căutarea, puteți căuta imaginile cele mai descărcate (Most dowloaded) sau cele mai vechi (Older).

Dacă ați găsit imaginea care vă place, faceți click pe ia, apoi apăsați butonul Download. În cele din urmă, după ce imaginea este afișată, țineți degetul pe ea și apăsați butonul Descarcă imaginea pentru download pe dispozitiv.

Alte servicii pentru imagini HD Android

fundaluri HD pentru telefon Android

Dacă cautați alte resurse utile pentru imagini HD, vă sugerez să aruncați o privire în lista mai jos.

  • Kappboom: este o altă aplicație gratuită care are o bază de date foarte mare, peste 200.000 de imagini HD pe care le puteți descărca pentru a le folosi ca fundal pe telefon sau tabletă.
  • Zedge: este un site web care, este disponibil și ca aplicație, vă permite să descărcați imagini de fundal și chiar tonuri de apel.
  • Wallz: actualizată mereu, este o altă aplicație gratuită pentru  imagini de fundal.

Imagini de fundal iPhone

Dacă doriți să descărcați imagini de fundal pentru iPhone, încercați aplicațiile și site-urile web din lista de mai jos.

Usplash

imagine de fundal iPhone Usplash

Site-ul Unsplash, despre care v-am vorbit mai devreme, are și o aplicație iOS prin care puteți descărca imagini sub licență Creative Commos și în rezoluție HD, care pot fi utilizate în diverse scopuri, inclusiv comerciale.

Acestea fiind spuse, pentru utilizarea aplicației, după descărcarea și pornirea aplicației din App Store, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să începeți să derulați ecranul principal, pentru a căuta imaginea. În mod alternativ, puteți căuta folosind bara de căutare.

După ce găsiți imaginea care vă place, atingeți pe ia pentru previzualizare. În cele din urmă, apăsați butonul săgeată și autorizați aplicația să salveze imaginea în galeria dispozitivului vostru, apăsând butonul Ok.

Vellum Wallpapers

Vellum Wallpapers

O altă aplicație pe care ar trebui să o încercați este Vellum Wallpapers, este foarte renumită pentru numărul mare de imagini HD. Aplicația este gratuită, dar eliminarea bannerelor publicitare și posibilitatea de a descărca imagini suplimentare propuse zilnic, trebuie să cumpărați versiunea completă.

Deci, dacă doriți să folosiți aplicația gratuit, accesați App Store și descărcați/instalați aplicația. Apoi deschideți aplicația, căutați imaginea pe care doriți să o descărcați (puteți folosi categoriile care vă sunt afișate (de exemplu Enigma, Mnmlsm, etc).

După ce ați găsit imaginea preferată, atingeți pe ia, pentru previzualizare și, dacă doriți, o puteți descărca apăsând pe punctul alb situat în partea de jos. În final, apăsați butonul OK, pentru a autoriza aplicația să salveze imaginea în galeria dispozitivului.

Alte servicii pentru imagini de fundal iPhone

fundaluri iPhone

Căutați alternative la site-urile și aplicațiile cu imagini de fundal pentru iPhone? În acest caz, aruncați o privire în lista de mai jos.

  • Papers.co: este un site web cu un design minimalist care este actualizat mereu, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a descărca imagini pentru a fi folosite ca imagini de fundal pentru dispozitivele iOS/iPadOS. În plus, conținutul său poate fi folosit și prin aplicația sa oficială pentru iOS/iPadOS.
  • iLikeWallpaper: este un alt site web pe care îl puteți utiliza pentru a căuta imagini HD pe care să le descărcați pe iPhone sau iPad gratuit, rapid și ușor.

Nu știți care este cel mai bun player video pentru Android sau iOS? În acest caz, aruncați o privire la un articol separat. Cel mai bun player video pentru iPhone, Android sau PC.