Huawei P9 nu mai primește actualizare pentru Oreo

Nu există încă îndoieli cu privire la faptul că un smartphone încă foarte popular astăzi ca așa numitul Huawei P9 nu va primi actualizarea sistemului de operare Android Oreo. După luni de ipoteze și indiscreții, producătorul asiatic a pus capăt acestei telenovele cu o decizie finală care nu lasă loc de îndoială, că Huawei P9 nu mai primește actualizare pentru Oreo.

Huawei P9 nu mai primește actualizare pentru Oreo

Mai jos, putem vedea mai detaliat ceea ce a fost anunțat de către producătorul chinez pentru toți cei care încă aveau nerăbdare să primească actualizarea Android Oreo pentru Huawei P9:

„Huawei a acordat întotdeauna o atenție deosebită experienței utilizatorului. Pentru a garanta o experiență optimă pentru utilizatorii Huawei P9, actualizarea Android 8.0 Oreo nu va fi lansată în Europa. În acest fel va fi garantată performanța ridicată a dispozitivului „.

Deci, de astăzi putem abandona orice speranță de a primi actualizarea Android Oreo pentru așa numitul Huawei P9. Faptul că atât acest dispozitiv, cât și fratele mai mare (Huawei P9 Plus) păreau să fie ok din punct de vedere hardware pentru a obține firmware-ul. Vom vedea dacă cel puțin EMUI 8.0 va ajunge pentru aceste dispozitive.