Gestionează dispozitive iOS fără iTunes – 3uTools

Gestionează dispozitive iOS fără iTunes – 3uTools. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să gestionați dispozitivele iOS.

Gestionează dispozitive iOS fără iTunes - 3uTools

Când vine vorba de gestionarea dispozitivelor iOS (iPhone-uri și iPad-uri) pe Windows, cea mai populară alegere pentru majoritatea utilizatorilor este iTunes de la Apple. iOS este un sistem foarte prietenos cu iTunes și vă puteți gestiona și controla telefonul folosind programul iTunes. Dar, în același timp, iTunes nu este cel mai simplu instrument de utilizat pentru a vă gestiona telefonul. Pentru a gestiona cu ușurință dispozitive iOS puteți utiliza programul 3uTools.

Program care gestionează dispozitive iOS

3uTools este un program freeware all-in-one pentru Windows, cu acest program puteți  gestiona dispozitivele iOS fără a fi nevoie să utilizați iTunes. Aplicația oferă o interfață destul de simplă și atractivă pentru gestionarea telefonului.

Programul vă permite să gestionați aplicații, fotografii, muzică, tonuri de apel, videoclipuri și alte fișiere multimedia pe dispozitivul vostru iOS. În afară de gestionarea dispozitivului, puteți obține, de asemenea, informații despre dispozitivele iOS, inclusiv starea acestora, informații despre baterie și iCloud și multe altele.

În afară de furnizarea opțiunilor de bază, aplicația are și câteva funcții avansate. Acesta suportă încărcarea sistemului iOS în modul normal, modul DFU și modul de recuperare. Există, de asemenea, o caracteristică pentru jailbreak, dar și caracteristici avansate, inclusiv pentru backup SHSH, upgrade/downgrade etc

Program care gestionează dispozitive iOS 3uTools

De asemenea, puteți să salvați datele din telefon și să le restaurați pe un iPhone nou și toate acestea pot fi efectuate fără iTunes. Aplicația oferă o interfață ușor de utilizat și este disponibilă gratuit pentru Windows. Dacă sunteți utilizator Windows și doriți să gestionați dispozitivele iOS cu ușurință, atunci acest instrument merită încercat.

Pentru download acest program care gestionează dispozitivele iOS, accesați site-ul oficial 3u.com și faceți click pe butonul Download. Salvați programul pe PC, apoi faceți dublu click pe fișierul 3uTools_v2.35_Setup.exe și urmați instrucțiunile pentru instalarea programului.

Dacă nu știți cum să transferați numerele de telefon din Android pe iPhone, avem un articol care vă poate fi de folos. Transfer numere de telefon de pe Android pe iPhone.