Furt cont WhatsApp: Securizare WhatsApp

Furt cont WhatsApp: Securizare WhatsApp. Toate versiunile de WhatsApp sunt afectate de o vulnerabilitate care ar putea permite hackerilor să instaleze programe spyware și să obțină acces de la distanță la telefon. În acest articol vom vorbi despre cum să vă protejați contul de WhatsApp.

Furt cont WhatsApp: Securizare WhatsApp

Există o vulnerabilitate în WhatsApp care afectează toate versiunile aplicației pe telefoanele iPhone și Android, aceasta permite hackerilor să obțină acces de la distanță și să instaleze aplicații spyware pe telefoanele utilizatorilor.

Facebook, proprietarul la WhatsApp, spune că mai multe telefoane au fost afectate de un spyware dezvoltat de grupul NSO. Funcționează permițând instalarea software-ului spyware când se efectuează un apel vocal pe un cont WhatsApp, chiar dacă apelul nu este preluat.

Furt cont WhatsApp: Securizează contul

Soluția pentru securizarea contului vostru de WhatsApp și a telefonului este destul de simplă: vulnerabilitatea a fost eliminată din cea mai recentă actualizare, deci tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că este instalat patch-ul. Pe scurt, puteți rezolva problema dacă executați cea mai recentă versiune a aplicației.

Actualizare WhatsApp Android

  • Lansați Magazinul Google Play
  • Atingeți pe meniu și accesați secțiunea Aplicațiile și jocurile mele
  • Atingeți pe butonul Actualizați de lângă WhatsApp Messenger

Actualizare WhatsApp iPhone

  • Lansați Magazinul App Store
  • Căutați aplicația WhatsApp Messenger
  • Când ați găsit aplicația atingeți pe Actualizați

Dacă nu știți cum să citiți mesajele pe WhatsApp fără a trimite confirmare, avem un articol dedicat acestui subiect. Citire mesaje Whatsapp fără confirmare.