Folosește Windows 7 pe calculator până în 2023

Folosește Windows 7 pe calculator până în 2023. Windows 10 este sistemul de operare pe care Microsoft dorește să îl rulați. Dar, pentru utilizatorii care încă rulează Windows 7, puteți să folosiți sistemul operativ dacă doriți cu adevărat, asta datorită actualizărilor de securitate care vor veni.

Folosește Windows 7 pe calculator până în 2023

Microsoft dorește ca toate calculatoarele și laptop-urile să ruleze Windows 10, dar aproximativ 40% din toate PC-urile Windows sunt încă pe Windows 7. Unele dintre acestea sunt PC-uri care se folosește acasă, iar restul sunt companii.

Windows 7 este încă susținut de Microsoft

Windows 7 va fi susținut de Microsoft până în 2020 și Windows 8 până în 2023. Aceasta înseamnă că Microsoft va continua să furnizeze actualizări de securitate, asigurându-se că aceste sisteme de operare sunt cât mai sigure posibil.

Rețineți că trebuie să aveți actualizările sau pachetele de service specificate pentru a obține aceste actualizări.

Folosește Windows 7 pe calculator sau laptop în 2018 microsoft actualizari

Windows 7 Actualizări de securitate

Recent, Microsoft a anunțat că va oferi o actualizare de securitate după data de 14 ianuarie 2020 pentru utilizatorii care doresc să continue să ruleze Windows 7, până în ianuarie 2023.

Aceste actualizări vor fi doar pentru versiunile de Windows 7 Professional și Windows 7 Enterprise. Pe blogul Microsoft 365, este explicat faptul că actualizările vor fi vândute pe bază de dispozitive și prețul va crește anual.

Prețurile nu au fost anunțate, dar oferă o modalitate pentru oricine care rulează aceste versiuni (chiar și pentru utilizatorii de Home) să continue să ruleze în siguranță Windows 7 pentru încă 4,5 ani.

Tot pe siteul lor cei de la Microsoft spune că Office 365 ProPlus va fi acceptat pe dispozitive cu Windows 7 Extended Security Updates (ESU) până în ianuarie 2023. Aceasta înseamnă că persoanele care achiziționează Windows 7 ESU vor putea continua să ruleze Office 365 ProPlus .

Ați pierdut cheia de produs la Windows? Doriți să instalați sistemul operativ pe PC sau laptop dar nu vă reamintiți cheia de produs? Ei bine avem un articol despre acest lucru, cu siguranță vă poate fi de ajutor. Cum găsești cheia de produs la Windows 10/8/7.