Extrage cuvinte, elimină duplicatele și verifică punctuația textelor

Extrage cuvinte, elimină duplicatele și verifică punctuația textelor. În  acest articol vă voi prezenta un program gratuit care vă ajută să extrageți cuvinte, să eliminați duplicatele și să verifică punctuația textelor.

Extrage cuvinte, elimină duplicatele și verifică punctuația textelor

Găsirea și extragerea unui anumit cuvânt sau expresie din documente lungi sau, modificarea formatării textelor foarte mari poate fi o operație obositoare și neplăcută, de asemenea, va dura mult timp care ar putea fi folosit pentru alte lucruri.

Cei care de multe ori se simt nevoiți să lucreze cu fișiere text mari, și mai ales cei care se găsesc mai des nevoiți să efectueze operațiuni de editare similare celor descrise mai sus, vor găsi cu siguranță foarte interesant și util programul SWEAT.

Program care extrage cuvinte, elimină duplicatele și verifică punctuația textelor

SWEAT este un program complet gratuit și este compatibil fără niciun fel de problemă pe aproape toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, de fapt vă permite să extrageți un cuvânt cheie sau o expresie din cantități mari de text, de a efectua operațiuni avansate de editare, cum ar fi, de exemplu, eliminarea mai multor spații, semne de punctuație și, de a crea o listă personalizată cu ceea ce doriți să căutați și să eliminați.

Programul are o interfață de utilizator destul de simplă și atractivă, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol, iar după instalare va fi posibil să începeți să îl utilizați pentru a edita și manipula documente text. Fereastra programului este împărțită în două file, una pentru extragerea de cuvinte, cealaltă pentru opțiuni.

Pentru utilizarea programului SWEAT va fi necesar să introduceți mai întâi textul sursă în partea superioară Extract Search Words, apoi să acționați din fila Options alegând setările dorite și, în final, să reveniți la prima filă și să faceți click pe butonul Go! pentru a proceda la extragerea și modificarea cuvintelor.

Caracteristicile programului SWEAT:

  • Funcția drag and drop vă permite să trageți orice fișier în fereastra programului pentru analiză
  • Eliminați mai multe spații
  • Eliminați caractere speciale, de exemplu punctuație etc
  • Eliminați numerele
  • Eliminați caracterele unice
  • Afișați doar cuvintele repetate
  • Eliminați toate cuvintele duplicate
  • Eliminați o listă personalizată de cuvinte

Programul este compatibil cu următoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows Vista, și Windows 7.

Download SWEAT

Pentru download acest program care extrage cuvinte, elimină duplicatele și verifică punctuația textelor accesați această adresă (redeyedmonster.co.uk/sweat/) pe pagina programului derulați în jos, și dați click pe butonul DOWNLOAD LATEST VERSION, apoi salvați fișierul SWEAT.zip în calculator.

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now (butonul îl găsiți în partea stângă sus), apoi dați click pe External mirror 1 și salvați fișierul SWEAT.zip în calculator.

Nu știți cum puteți dezactiva locația pe un telefon Android sau iPhone? Ei bine, pentru acest lucru vă sfătuiesc să citiți un articol separat în care am explicat cum se poate dezactiva locația pe laptop sau telefon Android dar și în aplicații precum Instagram, Facebook, sau Google. Dezactivare locație pe laptop sau telefon.