Editezi documente PDF ca și cum ar fi imagini

Fișierele PDF sunt un tip foarte comun de fișiere printre utilizatori, deoarece pot fi vizualizate fără nici un fel de problemă în orice sistem de operare, utilizând cititoare simple și adecvate (de exemplu, Adobe Reader!).Ca să editezi documente PDF ca și cum ar fi imagini nu necesita mari cunoștințe atunci când avem la îndemână un program ca PDF Eraser.

Editați documente PDF ca și cum ar fi imagini

Cum editezi documente PDF cu PDF Eraser

În general, totuși, aceste fișiere nu pot fi editate utilizând utilizatorii obișnuiți de PDF. Pentru realizarea acestei operațiuni este necesar să se recurgă la utilizarea unor programe speciale. Cine dintre voi, cititori de pe Omulbun, caută un instrument de acest tip, va fi, prin urmare, fericit să se familiarizeze cu PDF Eraser.

Este de fapt un program gratuit excelent care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât versiunile pe 32 de biți, cât și pe cele pe 64 de biți) care, odată ce se instalează, vă permite să editați fișiere PDF adăugând imagini și text și eliminarea oricăror elemente nedorite. De asemenea, software-ul vă permite să separați fișiere PDF în diferite fișiere, pe baza nevoilor individuale.

În comparație cu alte programe utilizate pentru a modifica fișierele de acest tip, PDF Eraser funcționează prin gestionarea documentelor ca și cum ar fi imagini simple și permițând astfel eliminarea oricărui element prezent pe ele. Firește, fișierul final poate fi exportat în format PDF.

Printre alte caracteristici interesante incluse în Eraser PDF există unul, numit Page Cutter, care vă permite să ștergeți paginile din fișierul original. Fișierul fără paginile care au fost șterse poate fi, la rândul său, salvat în format PDF pe computerul vostru.

Download | PDF Eraser