Dezactivează muzica de fundal (sistem) la PS4

Dezactivează muzica de fundal (sistem) la PS4. Vă deranjează muzica de fundal la PS4? Citiți în continuare acest articol și veți învăța cum puteți dezactiva muzica de fundal la PS4.

Dezactivează muzica de fundal (sistem) la PS4

Sony PlayStation 4 (împreună cu PS4 Pro) sunt cele mai bine vândute console ale acestei generații, cu un total de vânzări de 92 milioane până în prezent. Nu este greu să înțelegem de ce, cu o combinație de hardware puternic, o experiență simplistă pentru utilizatori și o gamă largă de jocuri de înaltă calitate, care implică platforme exclusive, inclusiv God of War și Death Stranding.

În timp ce PS4 este cea mai bună consolă pentru jocuri, nu este perfectă. Una dintre cele mai mari neplăceri pentru gamerii PS4 este muzica de fundal care este redată automat atunci când vă aflați în meniul Home. Este de fapt o melodie destul de relaxantă, dar odată ce ați ascultato timp de o oră non stop în timp ce așteptați să descărcați un joc, vă poate irita cu adevărat.

Vestea bună este că există o modalitate de a dezactiva muzica de fundal la PS4 și este atât de simplu să faceți acest lucru încât o să vă întrebați de ce ați petrecut ultimii șase ani ascultând mereu aceeași muzică enervantă.

Dezactivează muzica de fundal la PS4

Este într-adevăr un proces rapid și ușor de a dezactiva muzica de fundal la PS4:

  1. Porniți consola PS4.
  2. Accesați Settings > Sound and Screen.
  3. Debifați caseta de lângă System Music pentru a dezactiva muzica de fundal.

Acum aveți un meniu liniștit și fără nicio melodie de fundal. Dacă credeți că vă este dor de muzica din fundal, pur și simplu mergeți înapoi la meniul Sound and Screen și bifați din nou caseta pentru System Music.

Dacă nu știți cum puteți folosi un controller PS4 DualShock 4 pe PC sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect. Cum folosești un controller PS4 DualShock 4 pe calculator sau laptop.