Descarcă imagini de pe un blog Tumblr

Descarcă imagini de pe un blog Tumblr. Pe Tumblr, platforma achiziționată de Yahoo, există mii și mii de bloguri interesante din care puteți descărca gratuit foarte multe imagini.

Descarcă imagini de pe un blog Tumblr

Pentru a descărca aceste imagini, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului și alegeți elementul corespunzător adăugat la meniul contextual afișat. Cu toate acestea, dacă vrem să descărcăm toate imaginile simultan, nu este disponibilă nicio opțiune de acest gen.

Pentru a face față acestei situații, este posibil să folosim un program special, cum ar fi TumblOne.

TumblOne este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să descărcați toate imaginile de pe bloguri Tumblr cu un singur clic.

Utilizarea programului este foarte simplă. Pentru a descarca imaginile de pe un blog, tot ce trebuie să faceți, este să introduceți adresa URL a blogului Tumblr în caseta de text, apoi faceți clic pe butonul Add blog pentru a adăuga site-ul în listă, selectați blogul și apoi faceți clic pe butonul Crawl pentru a începe descărcarea imaginilor, așa cum se vede și în screenshot-ul de la începutul acestui articol.

Toate imaginile descărcate sunt stocate automat într-un dosar din directorul programului marcat cu numele blogului Tumblr. Din păcate, nu există o opțiune disponibilă pentru a specifica un director diferit în care să se stocheze imaginile.

Rețineți că este posibil doar descărcarea imaginilor de pe un blog Tumblr nimic altceva. Pentru a descărca acest program care descarcă imagini de pe un blog Tumblr, conectați-vă la site-ul TumblOne și faceți clic pe linkul Download on SourceForge.

Dacă doriți să descărcați imagini de pe Instagram pe PC sau iPhone, avem un articol despre acest subiect aici. Descarcă imagini și video de pe Instagram pe PC sau iPhone.