Descarcă fotografii și videoclipuri de pe Instagram pe computer

Cu siguranța multi dintre voi se gândesc cum sa descarce fotografii și videoclipuri de pe Instagram, si să le stocați pe PC-ul vostru într-un mod simplu și rapid. Cei care încă nu au găsit un răspuns vor găsi cu siguranță programe foarte interesante, cum ar fi Save-o-gram.Mai jos vedem cum se descarcă fotografii și videoclipuri de pe Instagram pe computer.

Descarcă fotografii și videoclipuri de pe Instagram pe computer

Este un program complet gratuit, care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care odată instalat vă permite să descărcați imagini și videoclipuri de pe Instagram direct pe calculator.

Ca sa folosiți programul, pur și simplu introduceți numele de utilizator sau adresa URL în caseta text din partea de sus a ferestrei și începeți căutarea. La final, vor fi afișate previzualizările fotografiilor și videoclipurilor utilizatorului. Selectând fișierele de interes, le poți descărca într-o arhivă comprimată în format ZIP, desigur, toate fără să modifici fișierele originale care au fost încărcate pe Instagram.

Save-o-gram integrează, de asemenea, câteva funcții utile și setări suplimentare, cum ar fi, de exemplu, capacitatea de a căuta conținut după etichetă, de a modifica dimensiunea previzualizărilor și cea care vă permite să imprimați fotografiile. Pentru a putea schimba setările software și pentru a activa sau a dezactiva anumite funcții, deschideți panoul cu setările de control făcând clic pe butonul info din partea din dreapta jos a ferestrei.

Download | Save-o-gram