Descarcă Adobe Premiere gratis pe PC sau telefon

Descarcă Adobe Premiere gratis pe PC sau telefon. Nu știți cum puteți descarca Adobe Premiere pe calculator sau Android? Ei bine, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Descarcă Adobe Premiere gratis pe PC sau telefon

În acest articol vă voi explica cum să descărcați Adobe Premiere gratis, o să vă ofer toate informațiile de care aveți nevoie pentru a obține versiunea de încercare a acestui program, care poate fi utilizată fără costuri pentru câteva zile, dar și procedura detaliată pentru instalarea programului pe calculator.

Informații despre Adobe Premiere

Prețurile la abonamente Adobe Premiere Pro

Înainte să vă explic cum să descărcați Adobe Premiere gratis, trebuie să știți că programul de editare video este inclus în suita Creative Cloud, disponibil ca serviciu de abonament începând de la 12,19 euro pe lună.

Singura soluție pentru a obține Adobe Premiere Pro fără să cheltuiți bani este să activați perioada de încercare gratuită a unuia dintre abonamentele disponibile la program.

  • Toate aplicațiile: include toate cele 20 de aplicații Adobe (inclusiv Adobe Premiere Pro), oferă 100 GB de stocare în cloud și acces la Adobe Fonts și Adobe Spark. Costă 91,49 euro pe lună sau 731,85 euro pe an.
  • Premiere Pro: este abonamentul dedicat celor care sunt interesați să descarce exclusiv Adobe Premiere Pro. Acesta oferă, 100 GB de stocare în cloud și serviciile Adobe, Adobe Fonts și Adobe Spark sunt incluse în abonament. După perioada de încercare gratuită de 7 zile, costă 36,59 euro pe lună, sau 292,57 euro pe an.

Activând perioada de încercare a abonamentului care vă interesează, veți putea descărca gratuit Adobe Premiere Pro și îl puteți folosi gratuit timp de 7 zile fără nicio obligație de reînnoire. La sfârșitul perioadei de încercare gratuită, puteți alege să dezactivați reînnoirea automată a abonamentului sau să îl lăsați activ, în timp ce continuați să utilizați Adobe Premiere Pro contra cost.

Descarcă Adobe Premiere gratis pe PC

Descarcă Adobe Premiere gratis pe PC

Pentru download Adobe Premiere pe PC, adică pe Windows, accesați site-ul oficial al programului, faceți click pe butonul Încercare gratuită aflat în meniul de sus și, în noul ecran afișat, dați click pe opțiunea Probă gratuită la Premiere Pro, pentru a avea doar programul în cauză sau Toate aplicațiile Creative Cloud, pentru a putea descărca toate cele 20 de aplicații Adobe.

După ce ați făcut alegerea, introduceți adresa de e-mail în câmpul Enter your email și, dacă nu doriți să primiți e-mailuri promoționale de la Adobe, nu bifați caseta de lângă opțiunea Please contact me via email.

Apoi selectați tipul de abonament pe care îl preferați între abonament anual sau abonament lunar și faceți click pe butonul Continue și, în noua pagină deschisă, alegeți metoda de plată (se acceptă carduri Visa și MasterCard) sau PayPal.

Deci, introduceți detaliile cardului de plată și apăsați butonul Start free trial. Dacă ați ales să utilizați PayPal, faceți click pe butonul Continue with PayPal, introduceți datele asociate contului vostru în câmpurile pentru e-mail sau telefon mobil și apăsați butonul Continue.

Dacă totul merge bine, veți vedea un mesaj pe ecran. Pentru a începe perioada de încercare, faceți click mai jos pe ecran pentru a crea parola pentru ID-ul vostru Adobe. Apoi faceți click pe butonul Set password, introduceți parola dorită în câmpul Password și faceți click pe butonul Continue pentru a salva modificările și a începe descărcarea programului Premiere Pro.

După descărcarea programului, faceți dublu click pe fișierul Premiere_Pro_Set-Up.exe, selectați opțiunea Da pentru a permite programului să facă modificări pe calculatorul vostru și, în noua fereastră care se deschide, faceți click pe butonul Continue.

După ce ați făcut acest lucru, veți fi redirecționați către site-ul oficial Adobe pentru a vă verifica identitatea. Apoi introduceți datele asociate cu ID-ul vostru Adobe în câmpurile Email address și Password și dați click pe butonul Continue pentru a relua instalarea.

Indicați nivelul vostru de competență în Adobe Premiere Pro selectând una dintre opțiunile disponibile, specificați profesia voastră din meniul derulant și alegeți una dintre opțiunile disponibile, pentru a indica modul în care veți utiliza programul.

În cele din urmă, faceți click pe butonul Continue pentru a începe instalarea Adobe Premiere Pro și gata. De îndată ce bara de progres ajunge la 100%, programul va porni automat și îl puteți folosi gratis timp de 7 zile.

Descarcă Adobe Premiere gratis pe Mac

Dacă vă întrebați cum să descărcați Adobe Premiere gratis pe Mac, trebuie să știți că chiar și în acest caz tot ce trebuie să faceți este să activați perioada de încercare gratuită a unuia dintre abonamentele care includ programul în cauză și să începeți descărcarea.

Pentru download, accesați site-ul oficial Adobe, faceți click pe butonul Încercare gratuită și selectați opțiunea Probă gratuită pentru versiunea care vă interesează, Toate aplicațiile Creative Cloud, pentru a putea descărca și încerca toate aplicațiile Adobe sau Premiere Pro, dacă sunteți interesați doar de Adobe Premiere Pro.

În noua pagină deschisă, indiferent de alegerea făcută, introduceți adresa de e-mail în câmpul corespunzător, alegeți abonamentul pe care îl preferați și faceți click pe butonul Continue. Apoi alegeți metoda de plată pe care intenționați să o utilizați pentru a activa perioada de încercare gratuită, introduceți datele în câmpurile corespunzătoare și apăsați butonul Start free trial.

După descărcare, deschideți pachetul .dmg pe care tocmai l-ați descărcat, faceți dublu click pe fișierul Premiere Pro Installer, selectați opțiunea Deschidere, pentru a ocoli restricțiile macOS pentru aplicații de la dezvoltatori necertificați (acest lucru este necesar doar prima dată) și introduceți parola contului vostru de utilizator pe macOS pentru a începe instalarea.

cum sa descarci programul Adobe Premiere pe Mac

În noua fereastră care s-a deschis, faceți click pe butonul Continue pentru a vă conecta la site-ul oficial Adobe și a vă verifica identitatea, și apoi puteți relua imediat instalarea.

După ce ați făcut acest lucru, din meniul derulant indicați nivelul de competență în Adobe Premiere Pro și faceți click pe butonul Continue, pentru a începe instalarea programului și apoi să utilizați Premiere Pro gratis.

Dacă nu doriți să plătiți la sfârșitul perioadei de încercare, trebuie să dezactivați reînnoirea automată a abonamentului ales în timpul activării. Dezactivarea abonamentului o puteți face din contul vostru Adobe.

Descarcă Adobe Premiere gratis pe telefon

Chiar dacă nu puteți descărca Adobe Premiere gratis pe telefon, trebuie să știți că există aplicația Adobe Premiere Rush. O aplicație de editare video pentru Android și iPhone care vă permite să adăugați muzică, text și efecte la videoclipurile voastre, să le decupați și să le partajați cu ușurință pe rețelele de socializare.

Aplicația o puteți descărca gratuit, dar puteți trece la versiunea Pro pentru a accesa instrumente audio avansate și efecte video.

Pentru download aplicația, deschideți magazinul dispozitivului vostru, căutați aplicația și apăsați mai întâi pe pictograma aplicației și apoi pe butonul Instalați/Obțineți. Pe iPhone și iPad, vi se poate solicita să vă verificați identitatea prin Face ID, Touch ID sau parola Apple ID.

Odată ce aplicația este instalată pe dispozitivul vostru, pentru utilizarea aplicației, conectați-vă cu un cont Adobe, Google, Facebook sau Apple și apoi utilizați editorul din aplicație. Totul este foarte simplu, trebuie doar să atingeți pe filele din partea de jos pentru a utiliza instrumentele, pentru a schimba grafica, efectele, culoarea și viteza de redare la videoclipuri.