Deconectare Facebook messenger pe iPhone sau Android

Deconectare Facebook messenger pe iPhone sau Android.Facebook adesea arată că sunteți online când nu sunteți și uneori preferați să nu mai arate acest lucru. Vom vorbi despre cum să vă deconectați de pe Facebook Messenger pe Android, iOS sau din browser.

Deconectare Facebook messenger pe iPhone sau Android

Deconectare messenger Facebook pe iPhone

Deși credeți că setarea pentru deconectare este inclusă în aplicația Messenger de pe iPhone sau iPad, nu este așa. Pentru a face acest lucru va trebui să treceți prin intermediul aplicației Facebook în sine.

Pentru a găsi opțiunea de deconectare, deschideți aplicația Facebook, apoi atingeți pictograma cu trei rânduri din colțul din dreapta jos.

Derulați în jos și atingeți Settings & Privacy> Settings.

În pagina următoare, mergeți la secțiunea intitulată „Security” și atingeți opțiunea Security and Login.

Deconectare Facebook messenger pe iPhone sau Android pe iphone deconectare

Acum veți găsi, sub titlul Where You’re Logged In o listă cu dispozitivele și locațiile care sunt în prezent active. Sub numele dispozitivului ar trebui să vedeți dacă sunteți conectați la aplicația Facebook sau la Messenger. De aici puteți atinge pe un dispozitiv și faceți Log Out.

Deconectare messenger pe Android

Ca și pe iPhone, va trebui să utilizați aplicația Facebook pentru a vă deconecta de la Messenger. Pentru aceasta, deschideți Facebook și apăsați pe cele trei linii din colțul din dreapta sus.

Din meniul care apare selectați următoarele Settings & Privacy > Settings > Security and login. Veți vedea o secțiune în cazul în care sunteți conectat, care afișează toate dispozitivele actuale active dacă sunt conectate la aplicația Messenger sau Facebook.

Găsiți dispozitivul pe care doriți să îl dezactivați, care ar putea fi afișat în secțiunea See more, dacă nu este în lista normală, apoi apăsați cele trei puncte din partea dreaptă a numelui. În cele din urmă, alegeți Log Out pentru a vă deconecta.

Deconectare Facebook messenger din browser

Dacă nu aveți dispozitivul pe care doriți să îl deconectați, îl puteți dezactiva prin intermediul site-ului Facebook. Pentru a face acest lucru, deschideți browserul și mergeți la Facebook. Cu contul vostru conectat, dați clic pe săgeata orientată în jos din colțul din dreapta sus și selectați Settings.

În pagina următoare veți vedea o coloană de opțiuni pe partea stângă. Faceți clic pe Security and login.

Acum, din secțiunea marcată Where you’re logged in, găsiți dispozitivul și faceți clic pe cele trei puncte din dreapta numelui acestuia, apoi selectați Log Out.

Dacă doriți să ștergeți contul de Facebook avem un articol aici.Cum să ștergi contul de Facebook ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *