Cum se trimite mesaje de pe calculator pe telefonul mobil

Cum se trimite mesaje de pe calculator pe telefonul mobil. Mesajele de obicei sunt trimise de pe telefonul mobil tot la un telefon mobil, dar nu există niciun motiv pentru care nu puteți utiliza laptopul sau PC-ul atunci când bateria este moartă sau nu aveți telefonul nu este la îndemână.

metode despre cum se trimite mesaje de pe calculator pe telefon

Abilitatea de a trimite un mesaj text de pe un calculator este ceva ce probabil nu te gândești până când nu trebuie să o faci. Dar este ușor de configurat și, odată ce ai văzut cum funcționează, probabil că folosești mai des decât crezi acest tip de mesagerie. Capacitatea de a trimite mesaje de pe un laptop ar putea fi mai convenabilă dacă oricum lucrezi mereu cu laptopul.

Înainte de a începe, trebuie să știți că aveți deja anumite opțiuni pe care le puteți utiliza. Dacă sunteți un utilizator de Facebook, puteți trimite mesaje prietenilor prin conectarea la Messenger.com. Dacă utilizați WhatsApp există WhatsApp Web. Dacă sunteți un utilizator iPhone și dețineți un Mac, puteți utiliza aplicația Messages pe propriul Mac, sau dacă utilizați un PC Windows, iPadian ar putea să vă ofere acces la iMessage.

Dezvoltatorii XDA sugerează că o caracteristică similară de mesagerie pentru calculator, numită Messages Android, va fi disponibilă în viitorul apropiat.

Mesaje gratuite de pe calculator pe telefon

E-mailurile către gateway-urile SMS vă permit să trimiteți un mesaj text prin intermediul clientului vostru de e-mail obișnuit. O alternativă mai bună este să utilizați o aplicație gratuită, cum ar fi MightyText, care poate trimite mesaje text de la un PC la un telefon.

  1. Lansați Google Play pe telefon, apoi căutați și instalați MightyText
  2. Din browser-ul calculatorului, accesați MightyText.net și descarcați desktop-app pe calculator sau laptop.
  3. Instalați pe calculator (sau pe tabletă).
  4. Selectați browserul pe care îl folosiți.
  5. Faceți click pe link-ul pentru a instala extensia MightyText Chrome.
  6. Faceți click pe link-ul pentru a lansa aplicația Web MightyText.
  7. Apoi puteți accesa aplicația web din pictograma MightyText din bara de browser.
  8. Faceți click pe New Message, selectați un destinatar, introduceți mesajul și apăsați pe pictograma Send.

Rețineți că aplicația MightyText este disponibilă numai pentru Android. Dacă doriți să transferați mesajele WhatsApp de pe un telefon pe altul avem un articol care vă poate fi de folos. Cum transfer mesaje și WhatsApp de pe un telefon pe altul.