Cum se șterge fișierele stocate în memoria cache: remediați eroarea de stocare insuficientă Android

Ați șters tot ce nu vă mai trebuie și Android spune că „stocare insuficientă disponibilă” pentru a instala actualizarea acelei aplicații. Panică nu? dar există o soluție. Vă vom arăta cum să remediați eroarea de stocare insuficientă pe Android.

eroarea de stocare insuficientă Android

Cele mai multe telefoane Android cu buget mai rafinat vor veni cu cel puțin 16GB de stocare internă, dar există încă o mulțime de dispozitive care are mult mai puțin. Problema intervine cănd jucați un joc mai mare,faceți poze mai doriți sa aveți și niște muzica și toate astea la un loc nu se poate cu un spațiu mic de stocare.

Stocare insuficientă disponibilă pe Android

Când spațiul de stocare intern al dispozitivului Android este foarte mic, „stocarea insuficientă disponibilă” este o problemă obișnuită – mai ales când doriți să actualizați o aplicație existentă sau să instalați o aplicație nouă.

Probabil ați făcut totul evident, cum ar fi eliminarea fiecărei aplicații pe care nu o utilizați, instalarea unei cartele microSD pentru a descărca date, a șterge dosarul Descărcări și a șterge toate fotografiile și videoclipurile. Ați făcut totul, chiar și resetarea telefonului și încă nu aveți spațiu pentru acea aplicație.

Exista o soluție de a rezolva aceasta problema cu spațiul de stocare,ceea ce ar fi eliminarea memoriei cache a telefonului.Deci să trecem la treaba și să vă arătăm cum să eliminați fișierele stocate în memoria cache pe Android.

Pe cele mai multe telefoane Android, este la fel de simplu ca deschiderea meniului Setări, navigarea în meniul Stocare internă, atingerea pe Date Cache și selectarea opțiunii OK în fereastra pop-up atunci când vă solicită să ștergeți datele din memoria cache.

stocarea insuficientă disponibilă

De asemenea, puteți șterge manual memoria cache pentru aplicații individuale accesând Setări, Aplicații, selectând o aplicație și selectând Șterge Cache.