Cum se schimbă parola la contul eBay

Cum se schimbă parola la contul eBay. Schimbarea frecventă a parolei pentru conturile voastre cum ar fi Yahoo, Facebook, Gmail sau eBay vă poate ajuta să păstrați datele voastre personale în siguranță. Așa evitați escrocheriile pe internet, care sunt din ce în ce mai multe cu zi ce trece. Vă vom arăta cum se schimbă parola la contul eBay.

Cum se schimbă parola la contul eBay

eBay a fost în trecut subiectul încălcărilor de date personale și niciodată nu știți dacă se poate întâmpla din nou. Deci, merită să schimbați în mod curent parola contului vostru eBay. Este un proces care durează doar câteva secunde, dar poate fi cheia asigurării datelor voastre personale.

  • Conectați-vă la contul vostru eBay
  • Faceți clic pe săgeata în jos de lângă „Hello, [numele vostru] în partea din stânga sus a ferestrei
  • Alegeți Account Settings
  • Din bara laterală din stânga selectați Personal information (puteți accesa, de asemenea, acestă pagină prin My eBay, Account)
  • Faceți clic pe Edit de lângă Password
  • Introduceți din nou parola înainte de a putea efectua modificări
  • În fereastra următoare, introduceți din nou parola curentă, parola nouă și faceți clic pe Submit

Cum se schimbă parola la contul eBay contul ebay

Creați o parolă sigură

Dacă intenționați să schimbați parola la contul vostru eBay, acum este momentul potrivit să schimbați parola existentă pentru o parolă sigură, alfanumerică, care nu va fi ușor ghicită. Nu creați o parolă cu numele vostru complet, sau cum ar fi 12345678, aceste parole sunt cele mai ușor de ghicit, mai ales de prieteni.

Pentru a crea o parolă sigură puteți folosi site-ul passwordsgenerator.net, este ușor și simplu de folosit. Pe site faceți clic pe Generate Password și site-ul va genera parola pentru voi. Mai jos vedeți rezultatul la o parolă greu de ghicit generată cu site-ul menționat mai sus b-egJc@xm^98[4$<.

Dacă doriți să schimbați parola la contul vostru de Twitter pentru a vă asigura că nimeni nu bagă nasul în contul vostru, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum schimbi parola contului de Twitter.