Cum se elimină programele nedorite pe Windows cu Menu Uninstaller Pro

Odată cu trecerea timpului și cu nevoile în schimbare, nu este atât de anormal să vă aflați cu un computer plin de programe instalate care nu mai sunt utilizate. În astfel de circumstanțe, este necesară implementarea unei operațiuni de curățare.

Pentru a elimina programele nedorite care nu mai sunt utile, Windows oferă utilizatorilor un utilitar de sistem special pentru dezinstalare. În unele cazuri, cu toate acestea, ar putea fi mult mai util să recurgeți la utilizarea de instrumente terță parte special dezvoltate pentru scopul în cauză, dar care să includă orice alte caracteristici suplimentare.

Cum se elimină programele nedorite

Cum se elimină programele nedorite

Acesta este cazul programului Menu Uninstaller Pro, un program complet gratuit, care poate fi folosit fără probleme cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți).

Odată ce este folosit Menu Uninstaller Pro vă permite să dezinstalați programele, dar spre deosebire de ceea ce este oferit în mod implicit de Windows, vă permite să ștergeți mai multe programe simultan, și, eventual, să faceți acest lucru chiar și prin acționarea convenabilă și direct din meniul contextual.

În fereastra de meniu, Uninstaller Pro prezintă o listă a tuturor programelor din sistem, permițându-vă să vedeți actualizările Windows și să identificați, printr-o anumită casetă de căutare, programe specifice instalate.

Printre alte caracteristici interesante și utile ale meniului Uninstaller Pro este cazul de a raporta posibilitatea exportării unei liste de programe instalate în format CSV, pentru a vedea istoricul și pentru a aplica un sistem de protecție cu parolă.

Download | Menu Uninstaller Pro