Cum se efectuează apeluri video în grup pentru prieteni tăi pe WhatsApp

WhatsApp acceptă apeluri video gratuite, făcându-l o alternativă interesantă pentru Skype și FaceTime. Iată cum se efectuează apeluri video în grup pentru prieteni tăi pe WhatsApp .

Cum se efectuează apeluri video în grup pentru prieteni tăi pe WhatsApp

Apelurile video nu mai sunt o caracteristică nouă în ceea ce privește funcția WhatsApp, dar ce se întâmplă dacă doriți să efectuați un apel video pentru mai multe contacte WhatsApp simultan? Vom explica cum să efectuați apeluri video pentru un singur contact dar și de grup pe WhatsApp.

Cum se efectuează apeluri video pe WhatsApp

  1. Deschideți o conversație WhatsApp
  2. Atingeți camera video din partea dreaptă sus
  3. Atingeți „Call” când vi se solicită să inițiați un apel video
  4. Dacă preferați să efectuați un apel vocal, apăsați pictograma telefonului nu camera video

Cum se efectuează apeluri video în grup pe WhatsApp

Când am scris inițial acest tutorial, ne-am concentrat pe Booyah, o aplicație gratuită pentru Android și iPhone, care vă permite să efectuați apeluri video în grup pe WhatsApp cu până la 12 persoane, cu condiția ca aceștia să ruleze aplicația.

Dar Booyah a fost retras de pe Google Play și Apple App Store. Dacă aveți de gând să descărcați aplicația , atunci vă recomandăm să instalați, de asemenea, o aplicație antivirus.

Dacă vreți să testați aceasta aplicație, cautați o pe Google „Booyah APK„, găsiți aplicația, apoi urmați instrucțiunile pentru a permite instalarea aplicațiilor din surse necunoscute și pentru a instala aplicația.

Aplicația este simplu de folosit, pur și simplu trebuie instalată fie pe Android, fie pe iOS, iar aplicația va avea apoi acces la contactele cu WhatsApp. În ceea ce privește permisiunile pe Android, aplicația vă va cere să acceseze fotografiile, fișierele, camera și microfonul.

Odată ce aplicația este instalată, veți putea să apelați direct prin intermediul aplicației oricare dintre persoanele de contact WhatsApp. Pentru a putea efectua un apel video, destinatarii vor trebui, de asemenea, să descarce și să instaleze Booyah și, bineînțeles, să aibă aplicația WhatsApp instalată pe dispozitivul lor. Cum se instalează WhatsApp pe tableta Android avem un tutorial aici.

Când inițiați un apel, acesta vă va oferi un link către un chat video, prin care se pot alătura persoanele de contact. Dacă se întâmplă să închideți aplicația în timp ce efectuați apelul, veți fi în continuare conectat la apelul video numai prin apel vocal.

Pe lângă faptul că vă permite să efectuați apeluri video pe WhatsApp cu contacte unice, Booyah vă permite să organizați apeluri video în grup cu mai mulți dintre prietenii voștri. Veți putea adăuga în mod direct persoane suplimentare în cadrul conversației.

Am întâmpinat câteva probleme cu aplicația, unde uneori nu afișa corect toate contactele, dar în general aplicația este foarte simplă și funcționează conform spuselor.