Cum să vezi cererile de prietenie respinse pe Facebook

Cum să vezi cererile de prietenie respinse pe Facebook. Dacă sunteți aici și citiți acest articol, mi se pare foarte clar că, odată cu trecerea zilelor v-ați dat seama că nu toți cei cu care ați încercat să intrați în legătură pe Facebook au acceptat și v-ar plăcea să știți dacă cererea este încă în așteptare sau dacă a fost respinsă.

Dacă aveți câteva minute libere din timpul vostru prețios, și citiți cu atenție acest articol veți învăța cum să vedeți cererile de prietenie respinse pe Facebook. Procedura, o anticipam imediat, este foarte simplu de făcut chiar și de cei care nu se considera încă un mare expert în rețele sociale și Internet în general. Din păcate, nu există nicio funcție specifică, deci trebuie să mergem, de exemplu, prin deducere.

cereri prietenie facebook

Cum vezi cererile de prietenie respinse pe calculator

Folosiți renumita rețea socială de pe un calculator sau laptop și vreți să înțelegeți cum să vedeți cererile de prietenie respinse pe Facebook? În primul rând, accesați site-ul facebook.com și conectați-vă la contul vostru, completați câmpurile corespunzătoare din partea dreaptă sus și apoi apăsați pe butonul Login.

Acum, mergeți la profilu persoanei căreia i-ați trimis cererea de prietenie introduceți numele în caseta de căutare aflată în partea de sus și apoi selectați sugestia relevantă dintre cele pe care le vedeți, după care verificați pictograma butonului cu omul mic atașat lângă imaginea de profil acesta variază de la faptul că cererea este în curs de trimitere sau nu a fost încă acceptată sau respinsă.

Dacă pe butonul în cauză este scris Cererea de prietenie a fost trimisă, atunci persoana în cauză nu a acceptat încă cererea de prietenie. Pe de altă parte, dacă butonul afișează mesajul Adaugă, cererea de prietenie a fost aproape sigur respinsă.

În plus față de ceea ce tocmai am menționat, există un alt mod de a verifica dacă o cerere de prietenie a fost respinsă. Faceți click pe butonul cu două persoane care se află în partea superioară la Facebook, pe bara albastră, aici va trebui să faceți click pe Afișați tot se află în partea de jos a meniului care se deschide și apăsați pe pagina care vă este afișată, pe linkul Vezi cererile trimise, puteți vizualiza lista completă a cererilor de prietenie pe care le-ați trimis și care nu au fost încă acceptate.

Deci, dacă în lista utilizatorilor nu este numele persoanelor care vă interesează și dacă acestea, desigur, nu au acceptat deja prietenia, cererea a fost respinsă.

Cum vezi cererile de prietenie respinse pe un telefon Android

Dacă utilizați un telefon sau o tabletă Android, puteți vedea cererile de prietenie pe Facebook, prin accesarea contului vostru. Apoi introduceți, în câmpul de căutare care se află în partea de sus, numele persoanei și selectați sugestia relevantă dintre cele care apar.

Acum, că vizualizați profilul persoanei pe care o căutați, dacă butonul cu omul mic care se află sub imaginea de profil este de culoarea albastră și dacă vedeți cuvântul Anulează cererea asta înseamnă că nu a fost acceptată încă. Dacă butonul este alb și vedeți cuvântul Adaugă, cererea a fost aproape sigur respinsă.

În ceea ce privește posibilitatea de a vizualiza cererile de prietenie trimise prin procedura menționată mai sus pentru computer, din păcate, nu este posibil în prezent din aplicația pentru Android. Dacă doriți, puteți accesa utilizarea serviciului prin intermediul browserului Web (prin aplicația pe care o utilizați de obicei pentru a naviga pe Internet de pe telefonul mobil), va trebui să atingeți pe modul desktop și apoi urmați pașii de mai sus la fel ca pe calculator.

Dacă nu știți cum să solicitați afișarea unui anumit site web în modul desktop, trebuie să știți că e foarte simplu, apăsați pe butonul de setări (cel cu cele trei puncte) și selectați elementul corespunzător de acolo. De exemplu, în Chrome trebuie să atingeți butonul cu cele trei puncte verticale din partea dreaptă sus și apoi să atingeți pe opțiunea Desktop din meniul care se deschide.

 iPhone

Dacă aveți un dispozitiv iOS, puteți vedea cererile de prietenie respinse pe Facebook utilizând aplicația oficială Facebook. Deci, descărcați (dacă nu ați făcut deja acest lucru) și deschideți aplicația Facebook pe iPhone, conectați-vă la contul vostru, în câmpul de căutare aflat în partea de sus tastați numele persoanei. Apoi, selectați sugestia relevantă din cele pe care le vedeți.

După afișarea profilului, dacă butonul cu omul mic care se află sub imaginea de profil este albastru și dacă sub el e scris Anulare, prietenia nu a fost acceptată încă, iad dacă butonul este alb și sub el e scris Adaugă, cu siguranță solicitarea de prietenie a fost respinsă.

Dacă nu știți cum să ștergeți, sau să dezactivați temporar contul de Facebook citiți acest articol. Dezactivează sau șterge cont de Facebook.