Cum să partajezi ecranul pe Android și iOS

Partajarea ecranului este o caracteristică utilă. Deși nu a fost complet perfecționată în noua actualizare Google Duo, există și alte opțiuni pentru a vă ajuta.Cum să partajezi ecranul pe Android și iOS.

Dacă sunteți unii care ține pasul cu știrile Android, știți că Google Duo, aplicația pentru apeluri video, a avut numeroase actualizări. În cea mai recentă actualizare, versiunea 34, utilizatorii Duo pot partaja acum ecranul lor.

Din experiența noastră, când am instalat aplicația din Google Play, pictograma partajării de ecran nu a apărut deloc. Unii au raportat că văd gri în locul ecranului partajat, iar alții, văd doar un ecran blocat.

Cum să partajezi ecranul pe Android și iOS

Cum să partajezi ecranul cu Google Duo

Odată ce faceți un apel, ar trebui să vedeți un buton deasupra pictogramei care comută camera. Atingerea pictogramei va solicita o notificare care vă permite să știți că ecranul va fi capturat. Odată ce sunteți de acord, ar trebui să vă duceți la ecranul de pornire.

În acest moment ar trebui să vedeți un contur portocaliu în jurul ecranului. Aceasta indică ce poate vedea oaspetele . Veți găsi, de asemenea, un buton cu opțiunile de întrerupere sau anulare a partajării de ecran.

Așa ar trebui să funcționeze această caracteristică, nu ezitați să ne comunicați experiența voastră în comentarii. Vom actualiza acest articol odată ce Google rezolvă eroarea în Duo, dar între timp, avem alte alternative.

Join.me

Join.me este o aplicație desktop și mobilă destinată utilizării profesionale. Aplicația este gratuită și disponibilă pe Google Play și pe Amazon, deși există și opțiuni premium. Va trebui să creați un cont pentru a utiliza join.me.

Ca și Duo, trebuie să faceți clic pe pictograma de partajare a ecranului (plasată în partea din dreapta jos) care, din nou, ca Duo, solicită o notificare că întregul ecran va fi partajat. Dacă doriți să opriți partajarea, atingeți pictograma cu sigla join.me din partea dreaptă jos.

Descarcă aplicația join.me de aici.

Zoom.us

Zoom este o altă aplicație pentru partajarea ecranului pentru mobil (iOS) și pentru desktop (Window, Mac OS și Linux). Este disponibilă pentru descărcare din Magazin Google Play.

Zoom, este orientat spre servirea echipelor care au nevoie să colaboreze de la distanță. Cu toate acestea, aplicația are o mulțime de caracteristici pe care le puteți folosi dacă aveți nevoie de o alternativă rapidă pentru a partaja ecranul. Rețineți că nu distribuie audio.

Există planuri premium pentru Zoom, de asemenea, dacă sunteți interesat de caracteristici mai avansate.

Descarcă Zoom pentru Android de aici.

Vezi cum se mută pe cardul SD pe Android: Eliberează spațiul de stocare intern.