Cum să faci o identitate falsă pe internet

Când vine vorba de navigarea pe Internet simțiți că securitatea nu este niciodată prea mare. Așadar, puțin, din cauza fixării cu siguranță, puțin „pentru distracție și puțin” pentru a vă arăta abilitățile, pretinzând că sunteți un agent secret în haine simple.Mai jos vedem cum să faci o identitate falsă pe internet, și ce simplu este de a face glume prietenilor cu o noua identitate.

Cum să faci o identitate falsă pe internet

identitate pe internet

Dacă doriți să jucați rolul de agent secret pentru o zi, trebuie mai întâi să creați o nouă identitate și să vă distrați în crearea unei cărţi de identitate false. Pentru a inventa o noua personalitate exista mai multe instrumente Web pe care le puteți folosi și în primul rand este site-ul Web numit Fake Name Generator.

Acesta este, de fapt, un site care vă permite să generați identități virtuale false pentru a fi utilizate online pentru înscrieri pe site-uri Internet sau chiar pentru a fi utilizate pentru a crea glume bune cu prietenii.

Acestea fiind spuse, pentru a utiliza acest serviciu web, deschideți browserul pe care îl utilizați de obicei pentru navigarea pe Internet (cum ar fi Google Chrome sau Safari) și mergeți la site-ul www.fakenamegenerator.com și apoi asigurați-vă că vă aflați în secțiunea Name Generator.

În acest moment, utilizați instrumentele pentru a vedea cuvântul Your Randomly Generated Identity, astfel încât să puteți genera o identitate falsă care să fie utilizată pentru a vă îndeplini rolul de agent secret.

Puteți alege apoi să generați un nume masculin sau feminin și să personalizați pe deplin naționalitatea identității false pe care o veți crea.

La sfârșitul acestor opțiuni de personalizare, apăsați butonul Generate pentru a genera identitatea ta falsă sau apăsați butonul Options pentru a vedea mai multe setări legate de personalizarea acesteia.

Identitatea obținută este în mod evident pur falsă și a fost generată printr-o combinație de informații pe care le-ați selectat. Pentru fiecare identitate creată prin utilizarea acestui serviciu web, vi se vor oferi informații complete, cum ar fi numele, prenumele, data nașterii și chiar semnul zodiacal, precum și adresa de domiciliu.

Veți primi chiar și o adresă de e-mail de unică folosință pe care o puteți utiliza pentru a vă înregistra online; puteți găsi, de asemenea, un număr de telefon fals și alte informații inventate, cum ar fi grupa sanguină și profesia.

Evitați să folosiți aceste informații într-un mod legal, le puteți de exemplu folosi pentru a vă distra cu prietenii în a face glume etc.

Cum să ascunzi adresa de e-mail

Dacă doriți să creați o nouă identitate pe Internet deoarece, de exemplu, doriți să faceți o glumă prietenilor voștri, vă sugerăm să utilizați și un serviciu pentru a vă ascunde adresa de e-mail. Chiar dacă scopul vostru este de a folosi rolul unui agent secret, veți ști că, pentru a nu vă dezvălui identitatea, trebuie să utilizați o adresă de e-mail inventată.

Având în vedere aceste obiective, ceea ce vă recomandăm să folosiți este unul dintre multele servicii Web care oferă e-mailuri temporare. Dacă nu ați auzit de acestea, acestea sunt instrumente online care vă permit să utilizați o adresă de e-mail de unică folosință, astfel încât să puteți primi e-mailuri fără a fi nevoie să vă înregistrați sau să furnizați informații despre contul vostru.

Ascunde adresa de e-mail cu Fake Mail Generator

Unul dintre serviciile pe care le recomand să le folosiți pentru a avea un e-mail de unică folosință este site-ul Web Fake Mail Generator, care vă poate furniza o adresă de e-mail temporară pentru primirea de e-mailuri.

Acest serviciu Web este ușor de utilizat și vă permite să generați un e-mail cu diferite domenii, inclusiv: @ armyspy.com, @ jourrapide.com, @ cuvox.de, gustr.com și mai multe personalizate.

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la pagina sa principală pentru a obține automat o adresă de e-mail generată pe acest site web.

Cum să navighezi anonim pe internet fără să lași urme

Dacă doriți să impresionați toți prietenii că sunteți un agent secret sau doriți să le arătați cât de ușor puteți crea o nouă identitate pe Internet, atunci este esențial să știți cum să navigați pe Internet anonim.

De fapt, este posibil să navigați pe internet prin utilizarea serviciilor Proxy sau VPN care sunt responsabile pentru ascunderea identității reale prin mascarea adresei voastre IP.

În acest caz, există mai multe servicii pe care le puteți utiliza pentru a vă ascunde adresa IP: utilizarea unui Proxy este de fapt o soluție temporară pentru navigarea pe Internet prin ascunderea adresei IP .

Dacă doriți să utilizați o soluție mai permanentă pentru a naviga pe Internet fără a lăsa urme ale identității voastre reale, vă sugerăm să vă îndreptați către programe VPN, cum ar fi cel mai faimos browser TOR.