Cum să faci MacBook Pro bun pentru jocuri

Pentru iubitorii de jocuri, este foarte important să existe un sistem cu procesare rapidă. Procesarea rapidă menține entuziasmul și previne orice perturbare în timp ce vă bucurați de joc. Există jocuri populare abundente disponibile pe MacBook în aceste zile, dar pentru a te bucura de ele, este important să faceți ca sistemul să funcționeze cât mai bine posibil.Cum să faci MacBook Pro bun pentru jocuri ?

Nu uita niciodată că toate mașinile necesită o întreținere continuă pentru buna lor funcționare. Iată pașii următori care vă vor permite să efectuați anumite ajustări atât în hardware, cât și în software-ul MacBook-ului, astfel încât să rămână în formă excelentă de joc.

Cum sa faci MacBook Pro bun pentru jocuri

1. Cum să faci MacBook Pro bun pentru jocuri prin curățarea spațiului pe disc

Cea mai bună modalitate de a vă menține viteza MacBook-ului într-o formă bună este scăderea dezordinii aplicațiilor și a aplicațiilor nedorite. Uneori, unele dintre jocuri preiau spațiul pe disc în timp ce jucați și dacă nu aveți suficient spațiu, atunci vă puteți confrunta cu probleme în timpul jocurilor. Acesta este ultimul lucru pe care doriți să-l întîmpinați să vă bucurați de plăcere. Puteți folosi chiar și unele dintre instrumentele cum ar fi Onyx, iBoostUp și CCleaner pentru a curăța și marchiza MacBook-ul.

2. Continuați să vă verificați monitorul de activitate

Monitorul de activitate încorporat în OS X vă oferă informații detaliate despre aplicația și procesele care utilizează memoria maximă, resursele de disc și CPU. Cu aceasta, puteți verifica cu ușurință aplicațiile care se execută în spatele jocurilor și încetinirea acestora.

3. Păstrați alte aplicații închise

Chiar dacă MacBook-ul vostru are suficientă memorie RAM, nu este bine ca aplicațiile să funcționeze în fundal în timp ce jucați jocuri grele. De asemenea, puteți închide Chrome și Firefox în timpul redării. Pentru o performanță mai bună, închideți aplicațiile înainte de a începe să jucați pentru o sesiune proaspătă.
Pluginurile Java, Flash sunt responsabile pentru încetinirea resurselor sistemului vostru în timp ce jucați jocuri. Ce puteți face este să eliminați complet Flash și Java sau să instalați software-ul care vă oprește temporar Firefox-ul și Chrome până când finalizați redarea.

4. Înțelegeți grafica

Deși OS X gestionează grafica, driverele și setările MacBook-ului vostru, este de asemenea important să știți cum vă gestionează sistemul video conținutul video și cum puteți contribui la îmbunătățirea semnificativă a acestuia.

Câteva dintre jocuri vă permit chiar să vă ajustați grafica ca pe compatibilitatea MacBook-ului vostru. Puteți alege rezoluția favorabilă și o puteți testa înainte de a începe să jucați. Dacă jocul are probleme la rulare, atunci puteți scădea și calitatea texturii și a umbrelor sale.

5. Actualizați unitatea hard disk

Este suficient să aveți un bun procesor și o placă grafică atunci când vine vorba de o viteză bună de joc. Unitatea hard disk a sistemului nu este folosită numai pentru a stoca jocurile, dar are și o importanță egală în accesarea și încărcarea jocurilor. De asemenea, puteți utiliza o unitate de stocare rapidă, cum ar fi SSD, pentru a îmbunătăți sarcinile de sistem și timpul de încărcare.