Cum să copiezi un stick USB (flash USB) fără să știe proprietarul

Câteva secunde , deja timpul necesar pentru a copia în secret fișierele stick-urilor USB conectate la PC. Funcționarea acestui sistem este foarte simplă: trebuie doar să conectați un stick USB la PC-ul utilizat pentru a vă asigura că datele sunt copiate local fără ca cineva să observe nimic.Vedem imediat cum să copiezi un stick USB fără să știe proprietarul.

Da, dar … cum este posibil? cu utilizarea unor programe concepute doar pentru scopul în cauză. Aceste resurse sunt destul de simple de utilizat și de configurat, disponibile atât pentru Windows cât și pentru Mac. Este nevoie de doar câteva minute de timp liber, minim de atenție. Pe scurt, copierea unui stick USB în secret nu este la fel de complicată cum pare.

Rețineți faptul că copierea datelor de pe un stick USB sau de pe orice alt suport extern, fără a cere mai întâi permisiunea proprietarului, constituie o încălcare gravă a confidențialității celorlalți.Prin urmare, folosiți informațiile conținute în acest ghid pentru un simplu scop de testare. Înțelegeți?

USB Hidden File Copier (Windows)

copiezi stick usb usb hidden file

Prima dintre resursele utile USB Hidden File Copier. Este un mic program gratuit care rulează pe toate sistemele de operare Windows care, o dată în utilizare, vă permite să copiați în secret și automat pe PC  toate fișierele din stick-urile USB sau hard disk-urile externe care sunt conectate la computer . Nu este actualizat de ceva timp „, trebuie spus, dar continuă să funcționeze frumos chiar și pe cele mai recente versiuni ale sistemului de operare Microsoft. Să vedem în detaliu cum să-l folosim.

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să faceți clic aici pentru a descărca programul . După terminarea descărcării, extrageți fișierul ZIP obținut în orice poziție de pe desktop, faceți clic cu butonul din dreapta pe aplicația Panou de control prezentă în acesta și selectați din meniul contextual afișat opțiunea Executare ca administrator și apoi faceți clic pe Da.

În fereastra pe care o veți vedea , faceți clic mai întâi pe Install pentru a instala programul, apoi pe OK pentru a confirma operațiunea și pe Browse pentru a selecta folderul în care să se salveze conținutul unităților USB conectate la computer.

Apoi, faceți clic pe butonul Start pentru a porni programul, OK pentru a confirma totul și a închide fereastra programului pentru a rula USB Hidden Copier într-un mod ascuns.

Programe asemănătoare pentru copierea stick-urilor USB în secret.

USB Spy (Windows)
USB Backup (Mac)