Cum găsești fișierele sau accesezi cardul SD pe Android

Cum găsești fișierele sau accesezi cardul SD pe Android. Vom vorbi despre cum puteți găsi fișierele de pe SD card pe Android, indiferent de modelul telefonului Samsung, Huawei, Allview, sau alte modele.

Cum găsești fișierele sau accesezi cardul SD pe Android

Un avantaj la telefoanele Android spre deosebire de iPhone-uri este că se poate adăuga spațiu de stocare prin montarea unui SD card, pe un telefon iPhone nu se poate acest lucru. Deci, dacă aveți telefonul plin cu poze, muzică, jocuri, sau aplicații, și nu mai aveți spațiu de stocare, va trebui să cumpărați un SD card.

Noi vom vorbi despre cum puteți găsi fișierele stocate pe SD card pe un dispozitiv Android. Citiți cu atenție acest articol și veți învăța cum se face acest lucru.

Cum găsești fișierele stocate pe cardul micro SD

Telefoanele Android sunt diferite, dar opțiunea pe care o vom arăta mai jos ar trebui să fie pe orice telefon. Pe telefon căutați o aplicație numită Files, My Files sau ceva foarte asemănător.

Apăsați pe acest lucru și ar trebui să vedeți o listă cu diferite foldere, inclusiv Downloads, Images, Audio, Video și alte elemente. Sub acestea ar trebui să existe și o secțiune cu titlul Storage Devices.

Cum găsești fișierele sau accesezi cardul SD pe Android aplicatia fisiere

Apoi ar trebui să vedeți Internal Storage și SD Card. Apăsați pe Card SD.

Acum veți vedea tot conținutul de pe cardul SD. Dacă doriți să găsiți un videoclip, mergeți la Video. Pozele făcute cu camera telefonului sunt de obicei în DCIM sau Pictures.

Dacă nu găsiți aplicația Files sau My Files pe telefon, puteți descărca ES File Explorer din Magazinul Google Play. Acestă aplicație face același lucru, este un manager de fișiere care vă permite să vedeți fișierele și folderele din telefon.

Cum găsești fișierele sau accesezi cardul SD din setările telefonului

Dacă nu găsiți aplicația Files sau pur și simplu preferați o altă metodă de a accesa cardul SD, atunci iată ce trebuie să faceți. Deschideți fereastra notificări prin glisare în jos din partea de sus a ecranului, apoi apăsați pe pictograma Setări (Settings). Alternativ, puteți deschide direct aplicația Setări.

Apoi, derulați în jos și căutați până când găsiți stocare (Storage), apoi apăsați pe acest lucru. În cele din urmă, atingeți pe SD card din secțiunea spațiu de stocare portabil.

Cum găsești fișierele sau accesezi cardul SD pe Android setarile telefonului

Dacă nu știți cum să mutați aplicațiile pe SD card, avem un articol în care explicăm cum se face acest lucru aici. Cum se mută pe cardul SD pe Android: Eliberează spațiul de stocare intern.