Cum faci captură de ecran screenshot pe Samsung Galaxy S9

În acest tutorial vorbim despre patru moduri de a face o captură de ecran screenshot pe un Samsung Galaxy S9.

Există patru moduri de a face o captură de ecran pe un Samsung Galaxy S9 sau S9 +, iar acestea funcționează și pentru Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus și Galaxy Note 8:

Cum faci captură de ecran screenshot pe Samsung

  • 1 În același timp, apăsați și mențineți apăsate butoanele de alimentare și reducere a volumului.
  • 2 Glisați marginea pe ecran de la dreapta la stânga (aceasta va trebui activată în Settings> Advanced Features> Palm swipe to capture).

captură de ecran screenshot

  • 3 Utilizați Smart Select pentru a captura o anumită zonă a ecranului. Acest lucru este disponibil de la Panoul Edge, unde veți găsi atât opțiuni dreptunghiulare, cât și ovale.
  • 4 Apăsați și țineți apăsat butonul Bixby și spuneți „Take a screenshot„.

După ce ați făcut o captură de ecran screenshot

Odată ce ați realizat captura de ecran, aveți câteva opțiuni suplimentare care apar în partea de jos a ecranului pentru a decupa, edita și partaja imaginea respectivă. Veți găsi, de asemenea, Scroll Capture, care vă permite să faceți o captură de ecran mai lungă  la îndemână, dacă doriți un ecran gramatic al unui mesaj sau al unei pagini web care altfel ar necesita deplasarea în jos și capturarea și apoi cusătura împreună a mai multor capturi de ecran. Nu este infailibil, dar de cele mai multe ori funcționează excelent.