Cum descarci fotografii și videoclipuri de pe Instagram cu InstagramSaver

Printre cele mai populare aplicații, datorită cărora poți, edita și partaja fotografii și clipuri video direct de pe smartphone-ul tău, Instagram ocupă fără îndoială primul loc în clasament.

În ciuda marelui succes al aplicației, este totuși cazul pentru a sublinia faptul că până în prezent nu există încă un instrument oficial disponibil prin care să puteți descărca fotografii și videoclipuri pe computer.

Cei care doresc să facă acest lucru vor trebui să se adreseze instrumentelor unor terțe părți, ca în cazul excelentului InstagramSaver.Să vedem ce poate sa facă aceasta aplicație și cum descarci fotografii și videoclipuri de pe instagram cu InstagramSaver.

Cum descarci fotografii și videoclipuri de pe Instagram cu InstagramSaver

Acesta este un software complet gratuit, open source și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) pe care o dată instalat permite să descărcați fotografii și videoclipuri de pe Instagram al oricărui utilizator.

Funcționarea software-ului este destul de simplă și intuitivă, și interfața InstagramSaver, care poate fi vizualizată mai sus, pare foarte ușor de înțeles și folosit.

Pentru a descărca fotografii și videoclipuri de pe Instagram utilizând InstagramSaver, introduceți numele utilizatorului interesat în câmpul corespunzător și apăsați butonul Download. Procesul de descărcare poate dura mai mult sau mai puțin timp, în funcție de cantitatea pozelor,videoclipurilor care urmează să fie descărcate și odată finalizată, folderul de descărcare este deschis automat.

Rețineți că, implicit, InstagramSaver nu descarcă video. Pentru a activa această funcție, este necesar să accesați setările programului. Folosind panoul de setări, InstagramSaver este de asemenea posibil să se precizeze numărul maxim de fișiere care pot fi descărcate în același timp și să se modifice skinul prin alegerea altui dintre cele disponibile.

Download | InstagramSaver

Cum descarci fotografii și videoclipuri de pe Instagram cu InstagramSaver
3.9 (13) 78.46%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *