Salvează video de pe Instagram pe PC sau telefon

Salvează video de pe Instagram pe PC sau telefon. Printre cele mai populare aplicații, datorită cărora puteți, edita și partaja poze și videoclipuri direct de pe smartphone-ul vostru, Instagram ocupă fără îndoială primul loc în clasament.

Salvează video de pe Instagram pe PC sau telefon

În ciuda marelui succes al aplicației, este totuși cazul pentru a sublinia faptul că până în prezent nu există încă un instrument oficial disponibil prin care să puteți descărca poze și videoclipuri pe computer sau telefon.

Dacă doriți să faceți  acest lucru va trebui să folosiți programe terță, cum ar fi InstagramSaver.

Program de salvat video de pe instagram

InstagramSaver este un soft complet gratuit, open source și ușor de utilizat, fără niciun fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) o dată instalat permite să descărcați poze și videoclipuri de pe Instagram.

Funcționarea programului este destul de simplă și intuitivă, și interfața, care poate fi vizualizată la începutul acestui articol, pare foarte ușor de înțeles și folosit.

Pentru a descărca poze și videoclipuri de pe Instagram utilizând InstagramSaver, introduceți numele utilizatorului interesat în câmpul corespunzător și apăsați butonul Download. Procesul de descărcare poate dura mai mult sau mai puțin timp, în funcție de cantitatea pozelor,videoclipurilor care urmează să fie descărcate și odată finalizată, folderul de descărcare este deschis automat.

Rețineți că, implicit, InstagramSaver nu descarcă video. Pentru a activa această funcție, este necesar să accesați setările programului. Folosind panoul de setări, InstagramSaver este de asemenea posibil să se precizeze numărul maxim de fișiere care pot fi descărcate în același timp și să modificați skin-ul prin alegerea altuia dintre cele disponibile.

Pentru download acest program care salvează video de pe Instagram pe PC, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now. Alternativ programul îl puteți descărca de pe site-ul (instagramsaver.en.uptodown.com/windows)

Salvează video de pe Instagram cu Gihosoft TubeGet

Salvează video de pe Instagram cu Gihosoft TubeGet

O altă soluție pentru a descărca videoclipuri de pe Instagram este Gihosoft TubeGet, deoarece este un program video curat, gratuit și puternic pentru Instagram. Acest program îl puteți folosi și pentru a salva videoclipuri de pe YouTube, Twitter, Facebook, Vimeo etc. Mai jos veți vedea cum puteți descărca videoclipuri de pe Instagram pe Windows și Mac folosind Gihosoft TubeGet.

  • Copiați URL-ul videoclipului de pe Instagram și lipiți-l în Gihosoft TubeGet, apoi programul va analiza rapid linkul pentru a obține informațiile necesare.
  • În panoul de setări, selectați rezoluția ideală de descărcare și locația de salvare pentru videoclip. Cu cât alegeți rezoluția mai mare, cu atât dimensiunea videoclipului va fi mai mare.
  • Începeți procesul de descărcare și veți vedea bara de progres pe interfață.

Pentru download accesați site-ul (https://www.gihosoft.com/free-youtube-downloader.html)

Descarcă video de pe Instagram din browser

Ei bine, în afară de cele 2 metode de mai sus, există și alte modalități prin care puteți descarca video, iar mai jos veți vedea cum să faceți acest lucru din browser.

De fapt, puteți descărca videoclipuri de pe Instagram direct folosind browserul Chrome fără niciun program sau site web, doar utilizând codul sursă. Păi, sună destul de complicat, dar este destul de simplu odată ce vedeți cum se face.

  • Dați click dreapta pe pagină și faceți click pe Inspectează și va apărea o fereastră.
  • Apăsați CTRL + F pe tastatură și o casetă de căutare va apărea în colțul din stânga jos, tastați mp4 în casetă și apăsați tasta Enter.
  • Faceți dublu click pe legătura video din partea dreaptă la src =, apoi copiați și lipiți-l în browser.
  • Veți fi redirecționat către o pagină nouă, faceți click dreapta pe pagină și salvați fișierul.

Descarcă video de pe Instagram din browser

Aplicație de descărcat videoclipuri de pe Instagram

Aplicație de descărcat videoclipuri de pe Instagram

Chiar și pe un telefon Android puteți descărca video de pe Instagram. Pentru acest lucru aveți nevoie de o aplicație care vă ajută să faceți acest lucru automat. În Magazinul Google Play sunt disponibile o mulțime de aplicații gratuite care pretind că descarcă video. Mai jos veți găsi lista celor mai bune.

De exemplu puteți încerca IV Saver Photo Video Download for Instagram & IGTV, aplicația este un instrument excelent pentru a descărca video și poze de pe Instagram. Pe scurt, încercați și nu veți regreta. Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play.

O altă aplicație pe care o puteți încerca este Inst Download – Video & Photo. Chiar și această aplicație vă permite să descărcați videoclipuri și imagini de pe Instagram. Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play.

Lista poate continua cu aplicații cum ar fi: Quick Save, FastSave for Instagram sau Video Downloader – For Instagram.

Dacă doriți să descărcați videoclipuri de pe Instagram pe iPhone avem un articol separat. Descarcă poze și video de pe Instagram pe iPhone.