Cum blochezi o persoană pe Gmail dacă te supară

Cum blochezi o persoană pe Gmail dacă te supară. Doriți să blocați o persoană sau o companie să trimită e-mailuri contului vostru Gmail? Vom vorbi despre cum blochezi o persoană pe Gmail dacă te supară.

Cum blochezi o persoană pe Gmail dacă te supară

Dacă primiți e-mailuri nedorite de la o anumită persoană sau ați fost cumva înscriși la un site care acum nu vă mai interesează, cu siguranță veți dori să opriți aceste e-mailuri. Gmail are o funcție care vă permite să blocați anumiți expeditori și este foarte simplu să configurați filtrul. Mai jos veți vedea cum să faceți acest lucru.

Cum blochezi o persoană pe Gmail

Versiunea web a serviciului Gmail funcționează la fel pe PC-uri, Mac-uri și Chromebookuri. De asemenea, este ușor să blocați persoanele din Gmail în această versiune.Deschideți browserul vostru web și navigați la Gmail, conectați-vă, apoi găsiți un e-mail pe care doriți să îl blocați.

Cu e-mailul deschis, veți vedea trei puncte în colțul din dreapta sus alături de pictogramele Reply și Star. Faceți clic pe acesta și apoi selectați Block [Numele persoanei] din meniu.

Dacă sunteți înscriși la un site și doriți să nu mai primiți e-mailuri, acest lucru poate fi eliminat într-un mod ușor diferit. Deschideți mesajul și vedeți exact în partea dreaptă a expeditorului.

Cum blochezi o persoană pe Gmail dacă te supară unsubscribe

Ar trebui să vedeți opțiunea Unsubscribe sau Change Preferences. Faceți clic pe acesta și veți elimina abonarea prin poșta electronică, dar puteți primi în continuare informații ocazionale. Pentru a le elimina complet, utilizați metoda de blocare descrisă mai sus.

Trebuie remarcat faptul că persoana poate continua să vă trimită e-mailuri, dar acele mesaje vor fi întotdeauna direcționate spre folderul vostru Spam, deci nu le veți vedea niciodată, asta dacă nu intrați în acel folder.

Cum blochezi o persoană pe Gmail pe iOS

Pentru utilizatorii iPhone și iPad, nu există nici un mod direct de a bloca persoanele din aplicația iOS Gmail în sine. În schimb, va trebui să utilizați pașii descriși mai sus și să faceți acest lucru dintr-un PC, Mac sau Chromebook.

Deschideți aplicația Gmail, găsiți și deschideți un mesaj de la expeditorul pe care doriți să îl blocați, apoi derulați în jos până la sfârșitul mesajului până când găsiți opțiunea de Unsubscribe sau Change Preferences. Apăsați acest lucru și apoi urmați instrucțiunile relevante.

S-ar putea să dureze câteva zile pentru ca schimbările să aibă efect, dar după aceea toate e-mailurile care vă supărau vor înceta sa mai apară.

Cum blochezi o persoană pe Gmail cu Android

Deschideți aplicația Gmail de pe telefonul sau tableta voastră Android, apoi găsiți un email de la persoana care vă provoacă durere de cap. Deschideți mesajul, apoi atingeți pictograma cu trei puncte care apare în colțul din dreapta sus.

Aceasta deschide un meniu de opțiuni, dintre care unul este Block [numele persoanei]. Apăsați acest lucru și orice email de la persoana respectivă va fi pus în dosarul Spam.

Ca și în iOS, puteți să vă dezabonați de la site-uri la care sunteți înscriși prin atingerea opțiunii Unsubscribe pe care o veți găsi în partea de jos a mesajului.

Cum să raportați amenințările grave și hărțuirea pe Gmail

În cea mai mare parte, acest articol este pentru e-mailuri enervante, dar dacă primiți e-mailuri amenințătoare, sau sunteți hărțuiți în vreun fel sau credeți că ați putea fi într-un fel de pericol, atunci este foarte important să aduceți acest lucru în atenția autorităților.

Asigurați-vă că ați contactat serviciile pe care au fost trimise mesajele Facebook, WhatsApp, Twitter, etc. Acțiunile voastre ar putea ajuta la împiedicarea celorlalți să sufere aceleași momente neplăcute.

Dacă doriți să folosiți Gmail fără internet, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum folosești Gmail offline fără internet.