Cum ascunzi ferestrele Windows de ochii curioși

Când vă aflați folosind PC-ul în prezența altor persoane, intimitatea și securitatea sunt bine cunoscute, acestea nu sunt niciodată suficiente. Deci cum ascunzi ferestrele Windows ? În această privință, care caută un program prin care să evite ca ochii curioși să poată ajunge pe ecranul calculatorului și, în special, pe orice ferestre deschise care conțin date de o anumită importanță, cu siguranță vor fi fericiți să poată face cunoștința cu AntiSnooper.

Cum faci blur la ferestrele Windows pentru a le ascunde de ochii curioși

Cum ascunzi ferestrele Windows cu AntiSnooper

Acest program este complet gratuit și specific pentru sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care ajută la protejarea intimității ecranului împotriva ochilor curioși prin estomparea oricărei ferestre deschise în timp ce lucrați pe computer și făcând vizibil ca de obicei, numai pe cea pe care a fost cursorul mouse-ului.

După descărcarea și instalarea acestui program pe PC, este afișată o listă cu toate programele deschise. Pentru fiecare program există un buton pentru a le adăuga în lista celor care se estompează și una care permite detectarea ferestrei. După ce ați indicat programul pentru care doriți să deschideți ferestrele deschise, va fi posibil să setați intensitatea neclarității și secundele după care AntiSnooper va trebui să intre în acțiune.

Rețineți că AntiSnooper lucrează direct din bara de activități, din care, după ce faceți clic pe pictograma sa, puteți accesa opțiunile și vizualiza interfața principală a programului.

Download | AntiSnooper