Creşte viteza de download pe PS4 folosind un server proxy

Vă vom arăta o modalitate ușoară de a creşte viteza de download pe PS4 folosind un server proxy. În timp ce PS4 este o consolă de top din această generație, are și defectele sale și orice fan Sony care citește acest lucru va ști deja la ce ne referim. Asta-i drept, problema mare care se confruntă cu jucătorii este descărcarea lentă pe PS4, indiferent de conexiunea la internet.

În acest caz, explicăm de ce PS4  are concurență în ceea ce privește viteza de download și cum vă puteți creste viteza de download pe PS4 folosind un proxy (nu vă faceți griji, nu este atât de complicat! ).

De ce PS4 are viteza de download lentă?

Cea mai mare întrebare este; de ce viteza de download pe un PS4 este atât de lentă? Se pare că, indiferent de banda largă de acasă, descărcările de pe un PS4 sunt mult mai lente decât cele de pe Xbox One și PC. În timp ce unii jucători pot descărca jocuri pe PC în 20 de minute, alții cu un PS4 le poate lua ore.

De-a lungul anilor, au existat multe sugestii cu o opțiune populară de a utiliza serverele DNS Google dar, în mare parte, toate acestea nu au reușit să îmbunătățească într-adevăr viteza de download.

Motivul este modul în care PS4 este facut pentru a descărca date de la PSN. Defecțiunea este că PS4 nu poate descărca fișiere mari simultan, iar PSN trebuie să „aștepte” ca PS4 să organizeze datele în timp ce se descarcă.

Vestea bună este că există o modalitate de a accelera viteza de download pe PS4 și tot ce aveți nevoie este un software pentru PC, un server proxy și al vostru PS4.

Cum creşti viteza de download pe PS4

Cheia este de a configura un server proxy pe PC-ul pe care PS4 îl utilizează pentru a descărca date de la PSN, ceea ce ar trebui să ofere un impuls foarte mare pentru a descărca pe PS4. Pur și simplu urmați aceste instrucțiuni:

  • Descărcați și instalați CCProxy pe PC – puteți opta pentru versiunea la plată dacă doriți, dar aveți nevoie doar de versiunea gratuită în scopul acestui tutorial.
  • Deschideți CCProxy și faceți clic pe Stop pentru a opri proxy-ul (pornește automat la deschidere).

Creşte viteza de download pe PS4

  • Faceți clic pe Options și găsiți lista de protocol HTTP / RTSP; schimbați IP-ul corespunzător din meniul derulant de la 0.0.0.0 la IP-ul vostru local .
  • Notați numărul IP și numărul de port din lista HTTP.
  • Pe PS4, mergeți la Settings> Network> Set Up Internet Connection și selectați tipul de conexiune preferat (Ethernet sau Wi-Fi , asigurați-vă că este în aceeași rețea ca și PC-ul vostru).
  • Selectați Set Up Manually și selectați Auto pentru toate opțiunile în afară de proxy.
  • Introduceți numărul IP și portul pe care l-ați notat mai devreme.
  • Salvați setările .

 PS4 ar trebui să descarce acum jocuri și actualizări de la PSN mult mai repede decât înainte .Conexiunea voastră la Internet va fi difuzată numai de la proxy-ul de pe PC, deci va trebui să aveți software-ul rulat ori de câte ori doriți să descărcați jocuri sau să vă conectați la internet pe PS4.

Citește și cum să dezinstalezi aplicații și programe din Windows 10