Convertirea fișierelor cu ușurință chiar și în batch cu DocuFreezer

Având un program bun la îndemână prin care puteți să vă convertiți documentele în alte formate poate fi foarte util într-o varietate de circumstanțe.Din acest tip de programe există cu adevărat multe, dar DocuFreezer este fără îndoială unul dintre cele mai bune pe piața actuală pentru convertirea fișierelor cu ușurință chiar și în batch.

Convertirea fișierelor cu ușurință chiar și în batch cu DocuFreezer

Convertirea fișierelor cu DocuFreezer

DocuFreezer este de fapt un software gratuit care poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți), care vă permite să convertiți o mare varietate de documente în formate PDF, JPEG, TIFF și PNG. foarte simplu și, de asemenea, acționând în batch.

După instalarea software-ului pe sistem tot ce trebuie să faceți, este pur și simplu să trageți și să plasați în documentele de interfață DocuFreezer pe care doriți să le convertiți sau faceți clic pe comanda Add Files sau Add Folder pentru a selecta elementele de pe act, indicați formatul în care doriți să faceți conversia și faceți clic pe butonul Start. Documentul convertit va fi salvat în folderul indicat în secțiunea Save to. Pentru fiecare conversie efectuată, este afișat un avertisment specific care indică succesul sau eșecul acestuia.

Pentru fiecare format în care doriți să efectuați conversia documentelor, sunt disponibile și o serie întreagă de opțiuni adecvate accesibile făcând clic pe pictograma roții dințate atașată la interfața DocuFreezer.

Rețineți că, pentru a funcționa corespunzător, DocuFreezer necesită Microsoft Office 2010 sau o versiune ulterioară, deoarece utilizează API pentru a converti documente.

Download | DocuFreezer