Ce trebuie modificat la iPad pentru confidențialitate

Ce trebuie modificat la iPad pentru confidențialitate. iOS este plin de caracteristici care sunt făcute pentru a vă face viața mai ușoară. De exemplu, puteți seta lucrurile astfel încât să puteți vedea notificările pe ecranul de blocare.

Ce Trebuie să Modificați la iPad Pentru a vă Proteja Confidențialitatea

Aceasta este doar una dintre caracteristicile diferite ale dispozitivului iOS care oferă mai multe informații decât probabil doriți. De asemenea, ideea că Safari vă salvează parolele, pune pe gânduri multi utilizatori. Mai jos veți vedea ce trebuie modificat la iPad pentru mai multă confidențialitate .

Dezactivează notificările de previzualizare

Puteți decide dacă merită deblocarea dispozitivului iOS sau nu pentru a vizualiza notificările. Dacă nu doriți ca cineva să vadă informațiile, este mai bine să dezactivați această caracteristică. Pur și simplu accesați Setări> Atingeți ID-ul și codul> Afișați opțiunile de notificări.

Dezactivează serviciile de localizare

Dacă nu va interesează serviciile de localizare mai ales dacă știți unde vă aflați, dezactivați serviciile de localizare. Puteți face acest lucru foarte ușor accesând Setări> Confidențialitate> Servicii de localizare>.

Setează timpul de blocare

Poate fi inconfortabil după un minut ca dispozitivul să se blocheze, și apoi să îl deblocați din nou. Chiar dacă durează doar câteva secunde, este enervant. S-ar putea chiar de a prelungi timpul de blocare cât mai mult posibil pentru a evita acest lucru.

Cu cât este mai mult timp pus ca dispozitivul să se blocheze, este mai probabil ca cineva să aibă acces la scurt timp după ce ați lăsat dispozitivul. Reduceți probabilitatea ca cineva să acceseze dispozitivul accesând Setări> Afișare și luminozitate> Blocare automată. Cu cât este mai puțin timpul când dispozitivul iOS este blocat, cu atât mai bine.

Șterge toate datele după 10 încercări de conectare

Să sperăm că nu trebuie să treceți prin asta, dar nu se știe niciodată. Dacă ar fi vreodată să pierdeți dispozitivul iOS , aceasta este o caracteristică pe care doriți să o aveți (doar în caz). Accesați Setări> Touch ID & Passcode> Ștergeți datele.

Cu această caracteristică activată, puteți fi siguri că dispozitivul va fi șters dacă parola este introdusă incorect de zece ori. Această caracteristică vă va salva de la ștergerea de la distanță a dispozitivului, în cazul în care cineva încearcă să vă deblocheze dispozitivul de mai multe ori.

Oprește safari să salveze parole

Nu este niciodată o idee bună ca Safari să vă salveze parolele, mai ales dacă parolele sunt pentru site-uri precum banca și alte site-uri similare. Chiar dacă nu ați făcut niciodată acest lucru, ar trebui cel puțin să aruncați o privire pentru a vă asigura.

Pentru a vedea dacă Safari salvează parolele, accesați Setări> Safari> Parole. Pentru a șterge parolele pe care Safari le-a salvat, apăsați pe butonul de editare din dreapta sus.

Eliminați widget-urile de pe ecranul de blocare

Widget-urile sunt un alt mod prin care puteți dezvălui prea multe informații. Doar dacă nu doriți ca toată lumea să știe ce planuri aveți, deci opriți-le. Accesați Setări> Touch ID & Passcode> Comutați pe vizualizarea Azi.

Șterge automat mesajele

Există mai multe motive pentru care poate doriți să ștergeți mesajele vechi. Poate pentru a scăpa de orice dovezi nedorite sau pentru a ține dispozitivul iOS curat. Se poate face asta accesând Setări> Mesaje> Păstrați mesaje> Alegeți 30 de zile.

Activează codul de acces

Dacă nu lăsați niciodată pe nimeni altcineva să utilizeze iPad-ul, este posibil că nu doriți să adăugați deloc un cod de trecere. În timp ce aveți acces rapid la dispozitivul vostru. Pentru a activa o parolă, accesați Setări> Touch ID & Passcode. Odată ce l-ați setat, urmați aceiași pași pentru a schimba, dar de data aceasta, alegeți Schimbare cod parolă.

Dacă doriți să păstrați informațiile în siguranță, acestea sunt schimbări pe care ar trebui să le faceți cât mai curând posibil.

Iar dacă nu știți cum se pune un iPhone sau iPad în modul DFU, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum se pune un iPhone sau iPad în modul DFU.